Archief

Neemt het archief onnodig uw dure (kantoor)ruimte in beslag? Wij bieden flexibele oplossingen voor de opslag en het beheer van uw archief.

Flexibele archiefopslag
Voor de opslag van uw archief maken wij in onze gebouwen gebruik van archiefcontainers. Deze containers maken het mogelijk ruimtes op maat te creëren. Van losse ordners tot grote kokers en van een paar dozen tot vele kilometers archief – elke manier van archiveren is bij ons mogelijk. Dit scheelt u veel ruimte op uw eigen locatie, het staat bij ons waarschijnlijk veel veiliger en u behoudt toch de mogelijkheid om uw archief in te zien of te bewerken.

Statisch archief
Hoeft u uw archief niet meer in te zien, maar wilt u dit nog wel bewaren (bijvoorbeeld vanwege een wettelijke bewaartermijn)? Wij slaan uw statisch archief graag op. Dit doen wij door het archief op pallets te verpakken en in ons stellingmagazijn weg te zetten.

Archiefbeheer
Wilt u het archiefbeheer aan ons uitbesteden? Ook dat kan, zelfs al vanaf tien dozen. Uw archief wordt verpakt in onze zuurvrije archiefdozen en voorzien van een unieke codering. Vervolgens wordt uw archief geplaatst in onze opslaglocatie en verwerkt in ons beheersysteem. Uw archief is opvraagbaar en kan via onze eigen bezorgdienst bij u worden afgeleverd. Hebt u de mogelijkheid om het archief zelf op te halen? Geef ons een bericht en wij zorgen ervoor dat de opgevraagde archiefdozen op de gewenste datum en tijd voor u klaar staan.

Archiefvernietiging
Is de (wettelijke) bewaartermijn van het archief verstreken? Dan kunnen wij het archief voor u laten vernietigen. Samen met een partner dragen wij zorg voor uw archiefvernietiging, met of zonder Certificaat van Vernietiging. Hebt u zelf al afspraken met een organisatie voor het vernietigen van uw archief? Geen punt. Deze organisatie kan op afspraak bij ons langs komen voor het vernietigen van de door u geselecteerde archiefdozen.

Veiligheid
U wilt natuurlijk dat er met zorg met uw (vertrouwelijke) bedrijfsgegevens wordt omgegaan. Uiteraard is uw archief bij ons in veilige handen. Onze opslagruimten voldoen aan alle eisen, zodat uw archief beschermd is tegen inbraak, brand, maar ook vocht, temperatuurverschillen en ongedierte.

Huurruimte