Bouwtransport

U wilt dat uw bouwtransport tijdig, veilig en correct wordt uitgevoerd. Of het nu gaat om het bezorgen van bouwmaterialen of het transport van een compleet ketenpark, wij verzorgen dit graag voor u.

Laden, transporteren en lossen
Wij kunnen u helpen bij uiteenlopende activiteiten. Denk aan het leveren op hoogte, het assisteren bij de op- of afbouw van uw ketenpark, het klaarmaken van steigermaterialen voor transport, het inhuizen van goederen of het retour nemen van materialen.

Eén wagen, zonder minimumstarttarief
Waar mogelijk laden, vervoeren en lossen wij met dezelfde auto. Dit betekent voor u dat u op de loslocatie nooit last heeft van verschillende partijen die op elkaar staan te wachten. Tijdig, veilig en correct! Daarnaast hanteren wij geen minimumstarttarief voor onze werkzaamheden wat bij eenvoudige klussen leidt tot een lagere investering.

Kwaliteit en veiligheid
Bij Van Noort beschikken we niet alleen over uitstekend materieel. Ook onze medewerkers zijn gemotiveerd en gekwalificeerd om uw goederen op de gewenste plek en tijd te leveren. Zo hebben al onze medewerkers een VCA-certificaat en beschikken onze autolaadkraanmachinisten over een TCVT-hijsbewijs.

In de bouw draait het om efficiëntie! Daar helpen wij graag aan mee.

Verticaal transport
Kooi-aaptransport
Rijplatentransport

VCA-certificaat en TCVT-hijsbewijs [certificaten en bewijzen]?