ICT-apparatuur

Uw computers, servers, printers of andere elektronica veilig vervoeren? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het verpakken en transporteren van ICT-apparatuur en werken voor toonaangevende bedrijven in ons werkgebied.

Extra zorg
ICT-apparatuur is kwetsbaar en krijgt daarom speciale zorg. Wij gebruiken passende hulpmaterialen en verpakken de apparatuur op juiste wijze. Denk daarbij aan het gebruik van computerbakken, beschermhoezen, schuimrubber matten, rolcontainers met rubberen wielen en kastenhefwagens met instelbare vorken (‘Palbac’) voor serverracks. Vervolgens vervoeren wij de apparatuur in lucht geveerde en geconditioneerde verhuiswagens. Wij doen er alles aan om uw producten veilig op de eindbestemming te brengen!

Cable Management
Bij een verhuizing komt onze projectmanager een analyse (‘site survey’) maken van de situatie. Vervolgens wordt een verhuisplan gemaakt om verrassingen tijdens de verhuizing te voorkomen. Na het overbrengen van de ICT-apparatuur kan ons team zorgen voor het ‘cable management’. Zo kunnen wij bijvoorbeeld volgens het patchplan de netwerkkabels aansluiten van printers en computers, en vervolgens de kabels netjes wegwerken.

Van werkstation tot serverruimte
Wij verhuizen niet alleen werkstations. Ook de gehele migratie van uw serverruimte kunnen wij voor u verzorgen in samenwerking met onze vaste partner. Met een juiste planning en voorbereiding is uw stilstand minimaal!

Bedrijfsverhuizing