Transport van constructies

Het laden, vervoeren en lossen van constructies en installaties is meestal maatwerk, maar altijd vakwerk. Gelukkig verstaan wij dit vak uitstekend en kunnen wij met ons moderne en gevarieerde wagenpark elke klus aan.

Bijzonder transport
Is de constructie groter dan 16,5 meter lang, 3 meter hoog en 2,55 meter breed? Dan is ‘uitzonderlijk vervoer’ nodig. Wij beschikken standaard al over diverse ontheffingen en vergunningen en regelen aanvullende ontheffingen, vergunningen en begeleidingsvoertuigen waar nodig.

Projectleiding
Bij complexe situaties maken wij gebruik van een projectleider. Deze wordt in een vroeg stadium bij uw proces betrokken en zal het gehele traject uw aanspreekpunt zijn. Indien nodig maken wij bij de uitvoering gebruik van betrouwbare partners uit ons netwerk. Onze projectleider is altijd de schakel tussen u en de uitvoering, zodat er snel en helder gecommuniceerd kan worden.

Kwaliteit en veiligheid
Van Noort besteedt veel aandacht aan veiligheid. Onze chauffeurs zijn zeer ervaren, gemotiveerd en kundig. Zij hebben alle benodigde opleidingen voltooid, waar ladingzekering er een van is. Daarnaast zijn alle medewerkers bij van Noort VCA-gecertificeerd, zodat zij in staat zijn veilig hun werkzaamheden uit te voeren in een risicovolle omgeving.

Veiligheid is ook een speerpunt bij ons materieel. Alle hijsmiddelen en ladingzekeringsmiddelen worden goed onderhouden, jaarlijks gecontroleerd en waar nodig gekeurd.

Veiligheid/kwaliteit
Machines