Containerverhuur

Bent u op zoek naar een tijdelijke opslag of werkruimte op locatie? Op onze vestiging in Waddinxveen beschikken wij over meer dan 200 containers van 20ft (6,1 meter lang). Deze containers zijn waterdicht, afsluitbaar en goed geventileerd. De containers kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet: als tijdelijke opslag, als mobiele werkplaats of als werkruimte bij bouwprojecten.

Verhuur
Aan diverse klanten verhuren wij onze containers die op locatie dienen als tijdelijke opslag of werkruimte. Onze transportafdeling plaatst de container op uw aanwijzing op de juiste locatie en na de huurperiode is één belletje voldoende om de container weer op te halen.

Maatwerk
Wilt u voor een langere periode een container huren met daarin bijvoorbeeld magazijnstellingen, werkbanken of archiefrekken? Dan maken wij in onze eigen werkplaats deze container voor u op maat. Als de container gereed is, kunnen wij deze bijvoorbeeld bij u op locatie laden en vervolgens compleet op een van u projecten plaatsen. Informeert u eens naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Ruimteverhuur
Inboedelopslag