Ruimteverhuur

Bent u een startende ondernemer en zoekt u flexibele opslag? Of hebt u dringend behoefte aan extra ruimte voor uw bedrijfsactiviteiten? Wij hebben de oplossing, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Onze centrale ligging langs de A12 en A20 geeft u een perfecte plaats om uw goederen op te slaan.

Opslagboxen
Bent u vertegenwoordiger of zzp’er en bent u op zoek naar een locatie waar u uw voorraden kunt opslaan? Of staat uw zolder gewoon te vol? Dan kunnen onze opslagboxen uitkomst bieden.

Van Noort beschikt in een centrale hal over opslagboxen van ca. 22 m2. Deze ruimtes worden elk afzonderlijk afgesloten met een roldeur (handmatig). De voordelen van deze tijdelijke opslagruimte zijn de goede bereikbaarheid, de beveiligde en verwarmde ruimtes, het overdekt in- en uitladen en de ruime openingstijden.

Binnenruimte
Wij verhuren vanaf 25m2 op projectbasis een binnenlocatie die flexibel is in te zetten. Ideaal als u behoefte hebt aan tijdelijke werkruimte of als u bijvoorbeeld een proefopstelling wilt testen.

De ruimte beschikt over een bovenloopkraan met een hijsvermogen tot 25ton (uniek in de regio) en 380V-krachtstroomaansluiting. Daarbij is er hijsmateriaal beschikbaar om ieder product te kunnen laden en lossen.

Buitenruimte
Van Noort beschikt over ca. 5000m2 beveiligd en afgesloten buitenterrein. Een deel hiervan wordt gebruikt voor de stalling van eigen vrachtwagens en overig materieel. Een andere deel is gereserveerd voor het tijdelijke stallen van materiaal en materieel van derden.

Assemblageruimte
Onze afdeling Logistiek verzorgt voor verschillende opdrachtgevers assemblage- en pre-installatiewerkzaamheden. Vanuit onze locatie te Waddinxveen worden er dagelijks hoogwaardige producten geassembleerd en gereedgemaakt voor transport. Onze werkzaamheden stemmen wij dagelijks af op de vraag van onze opdrachtgevers. Zo leveren wij flexibel maatwerk.

Wilt u de assemblage liever zelf verzorgen? Ook dat kan. In onze moderne assemblageruimte zullen u of uw medewerkers zich snel thuis voelen.

Printers en copiers
Machineopslag