Inboedelopslag

Uw meubilair veilig opslaan? Tijdelijk of voor langere tijd? Wij bieden u hiervoor verschillende mogelijkheden.

Tijdelijke opslag
Gefeliciteerd, uw huis is verkocht. Maar… het nieuwe huis laat nog even op zich wachten. Wij kunnen u helpen de tijd te overbruggen met de tijdelijke opslag van uw huisraad. Met een inboedelopslagcontainer komen wij bij u voorrijden en laden daarin alle goederen die u tijdelijk wilt opslaan. Als uw nieuwe huis wordt opgeleverd, komen wij weer voorrijden en plaatsen de goederen uit de container in uw nieuwe woning. Uw inboedel verblijft dus de gehele opslagperiode in dezelfde container in onze beveiligde, geconditioneerde opslagloods. Uw goederen blijven droog, staan veilig en de kans op schade is nihil. Wel zo’n fijn idee, toch?

Langdurige opslag
Gaat u of een van uw medewerkers voor een langere periode werken in het buitenland? Ook dan kunnen wij de inboedel opslaan in een van onze beveiligde loodsen. Mocht u tussentijds iets van uw inboedel willen ophalen, dan zetten wij de container voor u klaar zodat u gemakkelijk de juiste goederen kunt pakken. Veilig en flexibel!

Zelf opslaan (self storage)
Als u tijdelijk of voor langere tijd behoefte hebt aan extra opbergruimte, dan kunt u gebruikmaken van een van onze kleinere containers. In deze containers kunt u zelf uw goederen plaatsen. Vanaf 5m3 is er al een ruimte voor u beschikbaar die tijdens onze werktijden te bereiken is. De container kunnen wij voor u op onze locatie in Woerden of Waddinxveen plaatsen.

Ruimteverhuur