Infratechniek

Een kruispunt voorzien van verkeerslichten? ANWB-borden of matrixborden hangen langs de rijksweg of lantaarnpalen plaatsen langs een provinciale weg? Wij hebben de kennis, ervaring en het materieel in huis om werkzaamheden in de infratechniek voor u uit te voeren.

Specialistisch materieel
Wij beschikken over diverse vrachtwagens die speciaal zijn ingericht voor het vervoer en plaatsen van lantaarnpalen tot een lengte van 25 meter (LPH). Wij hebben ook wagens die voorzien zijn van een grondboor. Zo kunnen wij met één auto werkzaamheden combineren: de auto wordt ingezet voor het transport en (ver)plaatsen van het materiaal én boort ook direct het mastgat.

Maar ook met het plaatsen van wegkantapparatuur zoals VRI’s (doseren) en DRIPS (routeren) of het ophangen van bewegwijzeringsborden en andere (ANWB-)borden aan zweepmasten zijn wij u graag van dienst.

Veiligheid en kwaliteit
Het wordt alsmaar drukker op de weg en de veiligheidsnormen voor werken langs de weg worden steeds verder aangescherpt. Daarom besteden wij veel aandacht aan de veiligheid van onze medewerkers. Al onze chauffeurs die werkzaamheden uitvoeren langs de weg, zijn daarom in het bezit van een VCA-certificaat en de (EVO)-training ‘veilig werken langs de weg’. Daarnaast zijn onze autolaadkraanmachinisten in bezit van het TCVT-(hijs)bewijs. Zo kunnen wij onze werkzaamheden voor u correct en veilig uitvoeren.