Keukens en badkamers

Een complete keuken of badkamer leveren is complexer dan menigeen denkt. Bij een keuken komen de kasten, de apparatuur, de verlichting en het aanrechtblad vaak bij verschillende leveranciers vandaan. Maar alles moet wel in één keer compleet bij uw klant geleverd worden.

Compleet en in één keer
Wij kunnen alle onderdelen van een badkamer of keuken verzamelen. Wij houden bij of alles compleet is en controleren op beschadigingen. Als de datum van levering in zicht komt en de badkamer of keuken is nog niet compleet, dan kunnen wij u daarop attenderen zodat er actie genomen kan worden om het geheel toch op tijd en compleet te leveren. Vervolgens dragen wij zorg voor het ‘inhuizen’ bij een bouwproject of een particuliere klant.

Specialist
Wij verzorgen meer dan 15 jaar werkzaamheden voor diverse keuken- en badkamerzaken in de regio. De afgelopen jaren heeft Van Noort zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van keukenlogistiek. Wij hebben de opslagruimte en de kennis en ervaring om alle werkzaamheden voor u uit te voeren. Door alle onderdelen op één plaats samen te laten komen, is er minder kans op fouten en schade.

Onze verhuiservaring, ervaring in transport en ervaring in het beheer van goederen combineren wij voor u. Zo is het vervoer van zware apparatuur en kwetsbare (granieten) aanrechtbladen aan ons toevertrouwd en is met onze verhuislift of hijskraan geen enkele aflevering te moeilijk.

Verticaal transport
Veiligheid/kwaliteit