Kooiaaptransport

Een meeneemheftruck, in ons vak ook wel ‘kooiaap’ genoemd, maakt het mogelijk om uw producten overal te laden en te lossen.

Voordelen van een meeneemheftruck
De meeneemheftruck is vaak lichter en wendbaarder dan een standaardheftruck. Daarmee is de meeneemheftruck gemakkelijker in te zetten op plaatsen die lastig begaanbaar zijn. Omdat de meeneemheftruck aan de achterzijde van de oplegger wordt bevestigd, neemt deze geen laadruimte in beslag.

Laden en lossen ‘op maat’
Vanwege de bovenstaande voordelen werkt Van Noort al jaren met de kooiaap. Wij zijn gestart met de meeneemheftruck bij de distributie van bouwmaterialen en gasflessen. Inmiddels zijn al onze opleggers voorzien van een kooiaapaansluiting voor snel en eenvoudig laden en lossen. Met een tiental combinaties zetten wij de meeneemheftruck dagelijks in voor onze klanten in de agrarische sector, bouw, industrie, retailtechniek en standbouw.

Kwaliteit en veiligheid
Wij besteden bij Van Noort veel aandacht aan veilig werken. Onze chauffeurs zijn opgeleid om snel en vakkundig de meeneemheftruck te bedienen en beschikken over een VCA-certificaat. Onze moderne meeneemheftrucks worden goed onderhouden en jaarlijks BMWT gekeurd.

Veiligheid/kwaliteit

Retailtechniek

Bouwtransport