Multi-functionele printers (MFP’s)

U zoekt een oplossing voor opslag, assemblage en distributie van multi-functionele printers (MFP’s)?

Met de overname van Bunnik’s Logistics in 2012 kan Van Noort die oplossing prima verzorgen. Wij hebben veel ervaring met het pre-stagen van onder meer printers/copiers/scanners in onze goed uitgeruste assemblageomgeving.

Aannemen van goederen en assemblage
Als leverancier van MFP’s wilt u zich vooral bezighouden met de verkoop van nieuwe machines en het onderhouden van uw relaties. Het logistieke deel kunnen wij voor u verzorgen. Denk daarbij aan het aannemen van de goederen en deze controleren op eventuele schade en compleetheid. Aansluitend assembleren wij de machine geheel naar de wensen van uw klant.

Levering en instructie
Wij kunnen indien gewenst direct afspraken maken met uw klant over het aflevermoment. Bij de aflevering geven wij een beknopte instructie en laten wij de (multi-functionele) printer gebruiksklaar achter. Omdat wij conform het afgesproken tijdsschema leveren kunt u indien nodig een monteur inplannen om de machine volledig te installeren op de nieuwe werkplek. Zo wordt stilstand van de machine voor uw klant tot een minimum gereduceerd.

Afronding en melding
De verpakkingsmaterialen en de oude machine brengen wij terug naar onze opslagloods. Alle materialen worden op een milieuverantwoorde manier door ons verwerkt. Na levering ontvangt u via ons ‘track and trace’-systeem een mail met de bevestiging dat de machine bij uw klant is geplaatst.

Passend materieel
Onze vrachtauto’s zijn ingericht voor het transport van gevoelige apparatuur. Zo zijn de auto’s voorzien van luchtvering en een verwarmde laadruimte. Met specialistische hulpmiddelen brengen wij de apparatuur op de gewenste plek in het kantoorpand en sluiten wij deze aan.

Wij leveren maatwerk in logistiek. Door het inventariseren van uw wensen/eisen en goede onderlinge communicatie kunnen wij het verlengstuk zijn van uw organisatie!

ICT apparatuur