Palletopslag

Wilt u tijdelijk of voor een langere periode uw pallets (met goederen) veilig en droog opslaan? In onze verwarmde en beveiligde loods kunt u uw pallets in opslag geven.

Centraal gelegen
Onze locatie in Waddinxveen is gelegen naast de snelwegen A12 en A20. Een uitstekende plek voor uw pallets wanneer u zoekt naar een centrale plaats tussen Utrecht, Rotterdam en Den Haag.
Onze beveiligde, verwarmde loodsen zijn goed bereikbaar voor vrachtverkeer. De loodsen hebben laad- en losdocks en er zijn diverse interne transportmiddelen aanwezig voor snelle en kundige doorvoer, opslag, inslag en uitslag.

Scherpe en heldere tarieven
Wij bieden u scherpe en heldere tarieven. Voor opslag betaalt u alleen voor de werkelijk gebruikte ruimte voor de duur van de overeenkomst. Daarom kunnen wij een tarief afgeven per pallet per dag. Desgewenst kunnen wij ook voorraden bijhouden en vanuit uw voorraad, zendingen samenstellen en deze naar uw afnemers versturen.

Groot of klein, binnen- of buitenland, standaard of maatwerk? Wij verzorgen de opslag en mogelijk aanvullende werkzaamheden volgens uw wensen en eisen.

MFP
ICT-apparatuur
Ruimteverhuur