Particulieren

Een verhuizing is vaak een stressvolle periode. Gaat u vrienden of familie inschakelen om te helpen? Moet u een busje huren? Waar gaat u dozen vandaan halen? Zou het niet fijn zijn als u geen antwoord hoeft te geven op deze vragen en uw verhuizing in één keer kunt regelen?

Laten verhuizen | Werkwijze

U kunt uw verhuizing volledig uitbesteden of alleen een deel ervan door ons verhuisteam laten doen. Wanneer u uw verhuizing uitbesteedt aan Van Noort, besparen we u dagenlang inpakken, sjouwen en uitpakken. Ons vakkundige verhuisteam verzorgt de volledige verhuizing meestal al in één dag. Dat pakken we als volgt aan:

Inventarisatie

Vooraf komt één van onze verhuisadviseurs op afspraak bij uw huidige woning langs om uw inboedel, wensen en eventuele bijzonderheden in kaart te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inzet van een verhuislift, aanvragen van een ontheffing voor het laden en/of lossen of tussentijdse inboedelopslag.

Vervolgens maken we een offerte voor u op maat, die u binnen één werkdag via e-mail ontvangt. De prijs die we hierin afgeven staat vast. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Planning & Inpakken

Samen met u bedenken we een plan van aanpak. Hierbij maken we heldere en duidelijke afspraken.

Kiest u ervoor om zelf in te pakken en te demonteren? Dan kunt u bij ons terecht voor diverse maten verhuisdozen, etiketten en inpakpapier. U zorgt er dan voor dat alles op de verhuisdag klaar staat. Onze verhuizers laden, vervoeren, lossen en plaatsen vervolgens uw inboedel weer in de juiste ruimte terug.

Laat u inpakken liever (gedeeltelijk) aan ons over? U kunt uw gehele inboedel of een deel ervan door ons verhuisteam laten inpakken. Ook kunt u demontage, uitpakken en montage aan ons overlaten. Denk aan meubilair demonteren of het ophangen van lampen.

Wist u dat inpakken echt een vak is? Wanneer dit vakkundig gebeurt, voorkomt u schade tijdens vervoer. Bovendien bent u verzekerd wanneer ons verhuisteam uw spullen heeft ingepakt.

De verhuizing

Wanneer alles is ingepakt en klaar staat voor transport, brengen we het naar uw nieuwe woning. Dit doen we zo efficiënt mogelijk. Zo laden en lossen we uw inboedel zo veel mogelijk rechtstreeks van de verdieping, zonder de trap of lift op locatie te gebruiken. Hiervoor zetten we – waar nodig – diverse hulpmiddelen in, waaronder:

  • Verhuiswagen met laadplatform, tot 6 meter hoog
  • Rolcontainer of meubelroller, ook wel een ‘hondje’ genoemd
  • Elektrische verhuislift, tot 15 meter hoog
  • Autolaadkraan

Bij uw nieuwe woning brengen we uw inboedel naar binnen en zetten we deze op basis van de gemaakte afspraken op de juiste plek.

Verhuizing met extra zorg

Voor senioren of mensen met een beperking heeft verhuizen vaak grote impact. Niet alleen omdat het verhuizen lichamelijk zwaar is, maar ook omdat het een emotioneel proces is.

Van Noort kan alle praktische zaken rondom de verhuizing uit handen nemen. Denk aan het sorteren en inpakken van spullen en het functioneel inrichten van de nieuwe woning/kamer. Maar ook het af- en aansluiten van de wasmachine, het ophangen van een schilderij en het uitpakken van de verhuisdozen. Familie, vrienden of zorgverleners hoeven zich hier dan niet om te bekommeren. Met rust, zorg en aandacht doet ons verhuisteam er alles aan om de verhuizing zo comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Erkende Verhuizers

Van Noort is lid van Erkende Verhuizers. Dit is een brancheorganisatie bestaande uit vakkundige en betrouwbare verhuizers door heel Nederland. Wanneer u kiest voor een Erkende verhuizers dan krijgt u:

  • Een vriendelijk en vakkundig team van verhuizers
  • Garantie en verzekering tegen schade
  • Algemene voorwaarden die zijn opgesteld in samenwerking met de Consumentenbond

Bent u benieuwd wat klanten van onze dienstverlening vinden?
Via het platform ‘Klantenvertellen’ verzamelen wij klantreviews. Hierdoor weten wij wat goed gaat en wat beter kan. Alle beoordelingen worden door een onafhankelijke instantie gecontroleerd op echtheid. Zo weet u zeker dat de reviews die u hier leest afkomstig zijn van echte klanten. Na een verhuizing vragen wij al onze klanten een beoordeling achter te laten. Als het niet zeker is dat een review afkomstig is van een klant die iets gekocht heeft, dan vraagt ‘Klantenvertellen’ om een factuur. Dit voorkomt dat u nepreviews te zien krijgt. Als een review wordt geplaatst nadat producten of diensten gratis zijn geleverd, of er sprake was van een betaalde samenwerking, dan wordt dit duidelijk vermeld. U vindt hier meer informatie over op onze reviewpagina van ‘Klantenvertellen’.

Speciale projecten

Vraagt uw verhuizing om een speciale aanpak? Ook dan staan we voor u klaar. Denk aan verhuizingen waarbij de inboedel eerst moet worden opgeslagen of een verhuizing naar een zorginstelling waarbij bed en hulpmiddelen moeten worden ge(de)monteerd. Onze kundige medewerkers draaien hun hand hier niet voor om en zorgen ervoor dat alles weer in elkaar en op de juiste plek komt.

Afdeling Verhuizingen

T: 0182 - 623 999

E: verhuizen@vannoort.nl

Gaat u verhuizen? Van Noort ontzorgt.

Van de juiste verhuisbenodigdheden voor de doe-het-zelver tot volledige ontzorging. Van Noort staat voor u klaar om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken.

Neem contact op