Particulieren

Verhuizen is een vak. Een vak dat wij al 90 jaar uitvoeren en waarin wij succesvol zijn. Niet voor niets waarderen onze klanten onze verhuiswerkzaamheden met een 9,4 (klanttevredenheidsonderzoek 2020). Graag zetten wij onze ervaring ook voor u in!

Laten verhuizen
Is een verhuizing stressvol? Niet als u ons de verhuizing laat verzorgen. Wij maken van verhuizen een feest. Wij kunnen de gehele verhuizing voor u verzorgen, van het inpakken van de verhuisdozen, het verhuizen van de inboedel tot het bezemschoon opleveren van de woning.

Zelf verhuizen
Wilt u een deel van de verhuizing of zelfs de gehele verhuizing zelf verzorgen? Wij hebben professionele hulpmiddelen zoals verhuisdozen en dekens in de verkoop en verhuur. Voor het ophalen hiervan kunt u terecht in onze verhuiswinkel in Waddinxveen. Ook kunt u deze hulpmiddelen bestellen in onze webwinkel. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen die uw doe-het-zelfverhuizing vergemakkelijken.

Erkende verhuizer
Veel mensen kennen het begrip Erkende Verhuizer, maar nog niet iedereen maakt hier bij een verhuizing gebruik van. Mensen denken vaak onterecht dat een Erkende Verhuizer duur is. Wij denken juist dat onze prijs u positief zal verrassen. Deze prijs wordt altijd vooraf vastgesteld in een offerte als wij uw inboedel en wensen in kaart hebben gebracht. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Speciale projecten
Iedere verhuizing is natuurlijk bijzonder. Maar ook voor de echt bijzondere verhuizingen staan wij voor u klaar. Denk aan (internationale) verhuizingen waarbij de inboedel eerst opgeslagen moet worden. Een verhuizing van een flat in de binnenstad met liften. Of een verhuizing naar een verzorgingstehuis waarbij bed en hulpmiddelen kundig gedemonteerd en weer opgebouwd moeten worden. Onze klusjesman zorgt ervoor dat uw spullen weer hun plek krijgen en u zich snel in uw nieuwe huis thuis gaat voelen.
Verhuizen? Vertel ons uw wensen en wij bieden u een passende oplossing!

Erkende verhuizer
Inboedelopslag
Kleurplaat voor de kinderen

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht