Schoolverhuizing

Het verhuizen van een onderwijsinstelling heeft heel wat voeten in de aarde. Of het nu gaat om een basisschool, een middelbare school of een hogeschool: de verhuizing moet goed en snel verlopen om het onderwijs zo min mogelijk te verstoren.

Buiten de lessen om
Wij voeren de onderwijsverhuizing uit op het tijdstip dat u het beste past. Vaak betekent dit dat wij onze werkzaamheden buiten lestijden uitvoeren, in de avond, in het weekend of tijdens schoolvakanties. Bibliotheken, gymzalen, practicumlokalen of uw gehele school: Van Noort Verhuizingen heeft voor elke verhuizing de juiste aanpak.

Voorbereiding en advies
Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker bij een schoolverhuizing. Denk aan het maken van een draaiboek inclusief stickerplan voor het meubilair en de verhuisdozen/bakken. Wij stellen daarom een projectleider aan die uw aanspreekpunt is voor, tijdens en na de verhuizing.

U kunt bij ons vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen. In dit gesprek bespreken we de opdracht, uw wensen en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Uiteraard kunnen wij u ook referenties leveren van tevreden klanten die u zijn voorgegaan.

Wij zetten onze ervaring graag in om ook uw school verhuizing succesvol te laten verlopen!

Kleurplaat voor de kinderen

Bedrijfsverhuizing