Zorg- of seniorenverhuizing

Verhuizen naar een andere woonomgeving is meestal een emotioneel proces. Voor senioren of mensen met een beperking heeft een verhuizing vaak nog een grotere impact. Belangrijk dus om deze verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Senioren
Bij een verhuizing van senioren kunnen wij bijna alle onderdelen van de verhuizing uit handen nemen. Denk aan het sorteren en organiseren van wat verhuisd moet worden, het schoonmaken van de inventaris en het inpakken, uitpakken en functioneel inrichten van de woning. Maar ook aan het ophangen van schilderijen, het af- en aansluiten van wasmachine en andere elektrische apparatuur, de inhuur van derden voor schilderwerk of het bezemschoon opleveren van de oude woning. Wij leveren een compleet pakket waarmee wij u geheel kunnen ontzorgen.

Zorg
Rust, zorg en aandacht zijn belangrijk bij elke verhuizing, maar helemaal bij de verhuizing van mensen met een beperking. Wij hebben zowel ervaring met het verhuizen van eenpersoons huishoudens als het verhuizen van een complete woongroep van bewoners met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. In dat laatste geval maken wij een gedetailleerd draaiboek met een overzicht van afspraken over de planning, procedures en de inzet van mensen en middelen.

Communicatie en coördinatie zijn essentieel bij een verhuizing van senioren en mensen met een beperking. Van Noort biedt u die extra aandacht en ervaring om de verhuizing zorgeloos te laten verlopen.

Particuliere verhuizing