Verticaal transport

Verticaal transport is specialistenwerk. Werk voor ons dus! Wij transporteren de materialen en leveren vervolgens op hoogte af.

Werk op hoogte
Wij beschikken over autolaadkranen met een bereik tot wel 33 meter. Zo kunnen zelfs op de 8e verdieping goederen afleveren. Onze kranen zijn voorzien van diverse hulpmiddelen, zodat wij materiaal bovenop een steiger kunnen plaatsten, plaatmateriaal voor een raam kunnen hangen of inspectiewerkzaamheden kunnen verzorgen in een manbak.

Voordelen autolaadkraan
Doordat onze autolaadkranen beschikken over een laadvloer, voegen wij vrachtcapaciteit toe. Op die manier hoeft u maar met één partij afspraken te maken en komt er maar één auto naar uw locatie.
Een ander voordeel is dat al onze autolaadkranen voorzien zijn van afstandsbediening, waardoor de machinist naast u op het werk kan staan. Een stuk veiliger met een beter overzicht, en bovendien een paar extra handen op de werkvloer.

Bijzondere toepassingen
Ook voor specifiek hijswerk op locatie kunnen onze autolaadkranen worden ingezet. Vooral op lastig te bereiken plaatsen is de inzet van een autolaadkraan met lange mast (met jib) vaak praktischer dan een mobiele kraan. Denk daarbij aan hijswerk in een binnenlocatie, hijswerk onder een balustrade of hijswerk door een opening in muur of dak. Ook voor locaties die niet geschikt zijn voor een mobiele kraan is onze autolaadkraan de perfecte oplossing. Denk daarbij aan maximaal gewicht in combinatie met beperkte stempelruimte.

Kwaliteit en veiligheid
Van Noort besteedt veel aandacht aan veiligheid. Onze kraanmachinisten/chauffeurs beschikken over vakdiploma’s zoals het TCVT-(hijs)certificaat. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Alle hijsmiddelen en ladingzekeringsmiddelen worden goed onderhouden en jaarlijks gecontroleerd en waar nodig gekeurd.

Kwaliteit/veiligheid
Bouwtransport
Constructie
Machine