Zorginstellingen

Van Noort Bedrijven heeft veel ervaring met het verhuizen van zorginstellingen en begrijpt dat dit vraagt om rust, comfort en overzicht. Allereerst hebben we te maken met de cliënten en medewerkers en niet alleen met goederen. De verhuizing van een zorginstelling vraagt dan ook een speciale aanpak.

De verhuizing van een zorginstelling begint met een goede voorbereiding. Communicatie en coördinatie vormen belangrijke voorwaarden voor een zorgeloze verhuizing. Daarom willen wij uw wensen en eisen duidelijk voor ogen hebben, zodat we een overzichtelijk en gedetailleerd draaiboek/verhuisplan kunnen opstellen. Wij nemen de tijd om alle betrokkenen op de hoogte te stellen van de verhuisplannen, zodat zij precies weten wat er gaat gebeuren. Duidelijkheid is belangrijk bij een zorg verhuizing. De belangen van cliënten en bewoners staan hierbij altijd voorop.

Een zorgverhuizing moet onopgemerkt verlopen. Met een ervaren verhuisbedrijf als Van Noort Bedrijven kunt u rekenen op kennis, ervaring, rust en duidelijkheid.