Archiefopslag

Neemt het archief uw dure (kantoor)ruimte in beslag? Sla uw archief veilig op in onze opslag en bespaar kostbare ruimte. Bekijk onze flexibele oplossingen voor archiefopslag en -beheer.

Archiefopslag op maat

Van losse ordners tot grote bouwtekeningen en van een paar dozen tot kilometers aan archief. Wat de samenstelling en omvang van uw archief ook is, wij zorgen ervoor dat deze een passende plek krijgt in onze opslag.

Besteed uw archiefopslag uit aan Van Noort en:

  • Bespaar ruimte op uw eigen locatie
  • Profiteer van onze veilige opslag met bescherming tegen inbraak, brand, vocht en meer
  • Bespaar tijd: wij kunnen ook het inpakken, transport, beheer, en vernietiging voor u verzorgen

Voor de opslag van archief maken wij in onze loodsen gebruik van archiefcontainers. Deze containers kunnen wij op maat voor u inrichten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij bijvoorbeeld stellingkasten neerzetten.

Wilt u uw archief inzien? Dan zorgen wij ervoor dat de opgevraagde archiefdozen op de gewenste tijd en datum voor u klaar staan. U kunt deze dan bij ons komen ophalen, maar onze eigen bezorgdienst kan deze ook bij u afleveren.

Statisch archief

Hoeft u uw archief niet in te zien, maar wilt u deze toch opslaan (bijvoorbeeld vanwege een wettelijk bewaartermijn)? Ook uw statisch archief kunnen wij voor u opslaan. Dit doen wij door het archief op pallets te verpakken en in ons stellingmagazijn weg te zetten.

Archiefvernietiging

Wanneer het (wettelijke) bewaartermijn van uw archief is verstreken, kunnen wij deze voor u op correcte wijze laten vernietigen. Samen met een partner verzorgen wij archiefvernietiging van de door u geselecteerde dozen, met of zonder Certificaat van Vernietiging. Heeft u zelf al een partij voor het vernietigen van uw archief? Geen punt. Zij kunnen op afspraak bij ons langskomen.

Privacy & Veiligheid

Uw archief is bij Van Noort in goede handen. Uw (vertrouwelijke) bedrijfsgegevens worden met zorg, en volgens AVG-richtlijnen, behandeld. Bovendien voldoen onze opslagruimtes aan alle eisen. Zo is uw archief goed beschermd tegen inbraak, brand, vocht, temperatuurverschillen en ongedierte.

Fred van Noort

Directeur

T: 0182 - 616 166

E: info@vannoort.nl

Archiefopslag uitbesteden?

We geven graag invulling aan uw vraagstuk met archiefopslag op maat. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken.

Neem contact op