Autolaadkraan

Moet uw vracht niet alleen worden vervoerd, maar ook op hoogte worden afgeleverd? Met een autolaadkraan wordt deze klus geklaard zonder dat u apart transport en een mobiele kraan hoeft te regelen.

Vrachtwagen en kraan in één

Onze autolaadkranen hebben een bereik tot wel 35 meter, waarmee goederen zelfs op de achtste verdieping kunnen worden afgeleverd. Een autolaadkraan is in feite een vrachtwagen en kraan in één. Hierdoor hoeft u op locatie niet te wachten op verschillende partijen, zoals de vervoerder en het kraanbedrijf, om uw goederen op de juiste plek te krijgen en heeft u maar één voertuig nodig.

De lange mast van de autolaadkraan, een jib genoemd, werkt praktischer dan die van veel andere kranen. Dit maakt dat we met een autolaadkraan op lastig bereikbare plekken kunnen komen. Denk aan hijswerk op een binnen locatie, onder een balustrade of door een opening in een muur of dak.

Autolaadkraan versus een mobiele kraan

In tegenstelling tot een mobiele kraan, is een autolaadkraan voorzien van een afstandsbediening. Hierdoor kan onze machinist u ter plaatse ondersteunen vanaf de grond, bijvoorbeeld bij het bevestigen en losmaken van de goederen. Dit levert u niet alleen een paar extra handen op, maar zorgt ook voor beter overzicht en een veiligere situatie. Bovendien is het met een autolaadkraan mogelijk om te hijsen op locaties met weinig ruimte zoals bijvoorbeeld in smalle straten.

Verticaal transport van constructies & installaties

Uw constructie of installatie op hoogte laten afleveren? Dat kan in veel gevallen met de inzet van een autolaadkraan. Denk aan het afleveren van een dakkapel voor een woning of een airconditioningsinstallatie voor op het dak.

Kwaliteit & Veiligheid

Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid is bij Van Noort een continu proces. Dit doen we zowel voor onze mensen en materieel als de situatie tijdens het werk. Onze kraanmachinisten, ofwel autolaadkraanchauffeurs, beschikken over vakdiploma’s zoals het TCVT-certificaat met hijsfunctie. Al onze hijsmiddelen en voertuigen worden goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat zij beschikken over kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu op de bouw- of werkplaats. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Planning Autolaadkraan

T: 0182 - 623 981

E: planning@vannoort.nl

Autolaadkraan inzetten voor uw project?

Laat uw goederen hoog afleveren met inzet van een autolaadkraan. Onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Neem contact op