Bedrijven

Gaat uw organisatie verhuizen? Dan komt daar veel bij kijken. Hoewel de impact van een projectverhuizing groot is, wilt u natuurlijk dat uw medewerkers, klanten en leveranciers hier zo min mogelijk last van hebben. Daar ondersteunen we u graag bij. Wij denken mee over het logistieke proces en passende oplossingen om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Verhuizing van uw organisatie

Elke projectverhuizing kent zo haar eigen bijzonderheden. Wanneer u uw projectverhuizing uitbesteedt aan Van Noort, kunt u rekenen op onze specialistische kennis. Samen met u, of een door u aangestelde verhuiscoördinator, kijken we wat voor uw specifieke situatie de beste opties zijn. Wij nemen de logistieke taken van uw verhuizing uit handen, zodat u zich kunt focussen op andere zaken. Ons team van projectleiders, -voormannen en verhuizers heeft ruime ervaring in het verhuizen van organisaties uit verschillende branches, zoals:

  • Laboratoriumverhuizing
  • Bibliotheekverhuizing
  • Magazijnverhuizing
  • Werkplaatsverhuizing

Moeten er zware of grote goederen worden verhuisd? Dankzij ons specialistische verhuismaterieel is ook dit in de meeste gevallen geen probleem. Denk aan het verhuizen van complete stellingkasten uit een magazijn of machines uit een werkplaats van boven de 1.000 kilogram.

Naast projectverhuizingen, verzorgen wij ook verhuizingen van woningen. Lees hier meer over verhuizingen voor particulieren 

Werkwijze projectverhuizing

Een projectverhuizing is meer dan het simpelweg verplaatsen van werkplekken en dozen. Een goede planning en omschrijving is essentieel om alles soepel te laten verlopen. Daarom is onze aanpak altijd maatwerk. Onze werkwijze is globaal op te delen in een aantal fases:

Inventarisatie

We komen bij u langs en bekijken wat de omvang van het project is. Samen met u bespreken we wat uw wensen zijn en of er bijzonderheden zijn. Op basis van deze eerste inventarisatie maken we een offerte.

Planning

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat geldt ook zeker bij (project-)verhuizingen. Samen met u maken we duidelijke afspraken over de taakverdeling en naar wens stellen we gezamenlijk een draaiboek op. We informeren uw personeel over de aanpak en leggen – wanneer nodig – uit hoe zij hun eigen spullen het best verhuisklaar kunnen maken.

In overleg met u zorgen we ervoor dat er een plattegrond komt met de opstelling van de spullen op de nieuwe locatie. Deze kunt u zelf aanleveren maar wij kunnen u ook helpen bij het opstellen van deze plattegrond. Indien nodig stellen wij ook een codeerplan op, hierin staat precies beschreven wat waarheen moet.

Archief

Heeft u een archief? Dan kan het zo zijn dat u niet alles wilt meeverhuizen naar de nieuwe locatie. Wij kunnen u ondersteunen bij het opschonen van uw archief, bijvoorbeeld door documenten van vóór een bepaald jaartal te laten vernietigen. Hierbij kunnen we met een codeerplan werken, waarbij u met behulp van (kleur)etiketten zelf aangeeft wat u behoudt en wat vernietigd dient te worden.

Wilt u ruimte besparen? Dan kunt u uw archief veilig onderbrengen in onze opslag. Lees hier meer over archiefopslag.

Verhuizen & Inhuizen

Wanneer alle spullen zijn ingepakt is het tijd voor transport en verhuizen. Dit doen we zo efficiënt mogelijk. Zo laden en lossen we zo veel mogelijk rechtstreeks  op de betreffende etage. Dit doen we met behulp van onze verhuisauto met laadplatform die tot wel 6 meter hoog kan. Daarnaast maken wij – waar nodig – gebruik van diverse andere hulpmiddelen zoals:

  • Elektrische verhuislift, tot 15 meter hoog
  • Rolcontainer of meubelroller, ook wel een ‘hondje’ genoemd 
  • Autolaadkraan 
  • Kooiaap

Op de nieuwe locatie brengen we uw spullen naar binnen en zetten we deze op basis van de plattegrond op de juiste plek. 

Afdeling Verhuizingen

T: 0182 - 623 999

E: verhuizen@vannoort.nl

Projectverhuizing uitbesteden?

Van planning en inpakken tot vervoeren en inhuizen. Wij nemen graag de logistieke zorg van uw projectverhuizing uit handen. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken. 

Neem contact op