Bouwtransport

Bouwtransport dat op tijd, veilig en correct wordt uitgevoerd. Dat is wat u zoekt en wat wij bieden. Van het bezorgen van bouwmaterialen tot het vervoeren en plaatsen van units. Wij nemen uw logistieke zorg graag uit handen.

Logistieke ontzorging, één partner

Planning en organisatie van een bouwproject brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Het verloop van het project is vaak afhankelijk van veel verschillende partijen. Wij ontzorgen u graag door invulling te geven aan uw logistieke vraagstuk(ken). Zo hoeft u voor het laden, transporteren en lossen van uw goederen maar met één partij te schakelen: Van Noort.

We kunnen u van dienst zijn met uiteenlopende activiteiten. Denk aan het inhuizen van goederen, bijvoorbeeld met gebruik van onze kooiaap, assisteren bij de op- of afbouw van uw (kantoor)units, op hoogte leveren met gebruik van onze autolaadkranen, steigermaterialen klaarmaken voor transport, of het retour nemen van goederen.

Eén voertuig, geen minimum starttarief

Waar mogelijk laden, vervoeren en lossen we met hetzelfde voertuig. We komen op tijd en voeren de werkzaamheden veilig en volgens afspraak uit. Zo heeft u op de loslocatie geen oponthoud door voertuigen van verschillende partijen die op elkaar staan te wachten. Bovendien rekenen we voor onze werkzaamheden geen minimum starttarief.

Rijplatentransport

Verharding, versteviging of bescherming van de ondergrond? Of u nu een tijdelijke rijbaan over een zandvlakte nodig hebt of uw straat- of leidingwerk wilt beschermen. Met rijplaten en/of draglineschotten zorgen we ervoor dat voertuigen zich eenvoudig kunnen verplaatsen en u geen onnodige schade leidt.

Wij beschikken over vrachtwagens die specifiek gemaakt zijn voor het vervoeren en leggen van rijplaten. In samenwerking met Lekkerkerker Rotterdam leveren we het juiste materieel op de juiste plek. Beschikt u over eigen rijplaten? Dan kunnen we deze natuurlijk ook voor u vervoeren en plaatsen.

Kwaliteit & Veiligheid

Kwaliteit en veiligheid is niet alleen belangrijk in de bouw, ook bij Van Noort is het waarborgen van kwaliteit en veiligheid een continu proces. Dit geldt voor onze mensen, ons materieel en de situatie tijdens het werk. Onze ervaren chauffeurs beschikken over de benodigde opleidingen, waaronder ladingzekering. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat zij beschikken over kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu op de bouw- of werkplaats.

Onze kraanmachinisten, ofwel autolaadkraanchauffeurs, beschikken over vakdiploma’s zoals het TCVT-certificaat met hijsfunctie. En ook onze hijsmiddelen en voertuigen worden goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Planning Autolaadkraan

T: 0182 - 623 981

E: planning@vannoort.nl

Logistiek vraagstuk voor uw bouwproject?

Geen bouwproject is hetzelfde. We denken dan ook graag met u mee over de meest efficiënte invulling van uw vraagstuk. Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Neem contact op