Constructies & installaties

Van het vervoeren van prefab bouwconstructies tot het afleveren van een airconditioningsinstallatie op het dak. Het laden, lossen en vervoeren van constructies en installaties vergt kennis, ervaring en het juiste materieel.

Vervoeren van constructies en installaties

Naast het laden, vervoeren en lossen van uw constructie of installatie, ondersteunen we u desgewenst ook bij het plaatsen op locatie. Onze medewerkers gaan verder dan aflevering aan de voordeur en helpen u graag binnen de toegestane kaders.

Transport van constructies en installaties is in de meeste gevallen maatwerk. Afhankelijk van de complexiteit van uw vraagstuk, komt een van onze projectleiders bij u op locatie inventariseren. Vervolgens stellen we dan een plan van aanpak op om het project zo soepel mogelijk te laten verlopen. Indien nodig werken we samen met betrouwbare partners om invulling te geven aan uw specifieke wensen, met de inzet van bijvoorbeeld:

  • Rijplaten ter bescherming of versteviging van de ondergrond
  • Verkeersafzettingen
  • Mobiele kranen
  • Hoogwerkers

Kan uw constructie of installatie nog niet direct worden afgeleverd op de locatie? Dan kunnen we deze tijdelijk voor u onderbrengen in onze opslag.

Verticaal transport van constructies & installaties

Uw constructie of installatie op hoogte laten afleveren? Dat kan in veel gevallen met de inzet van een autolaadkraan. Denk aan het afleveren van een dakkapel voor een woning of een koelsysteem op het dak van een bedrijfspand.

Uitzonderlijk vervoer 

Is uw constructie of installatie groter dan 16,5 meter lang, 2,55 meter breed of 4 meter hoog? Dan is er sprake van uitzonderlijk vervoer en is een hoogte-, breedte- en/of lengteontheffing nodig. Bij Van Noort zijn wij gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer en beschikken we over een doorlopende ontheffing voor afwijkende maten. Hierdoor kunnen we constructies en installaties vervoeren tot 25 meter lang, 3,5 meter breed en 4,25 meter hoog. 

Kwaliteit & Veiligheid

We werken continu aan de waarborging van kwaliteit en veiligheid. Zowel voor onze mensen en materieel als de situatie tijdens het werk. Onze ervaren chauffeurs beschikken over de benodigde opleidingen, waaronder ladingzekering. Al onze hijsmiddelen en voertuigen worden goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat zij beschikken over kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu op de bouw- of werkplaats. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Planning Autolaadkraan

T: 0182 - 623 981

E: planning@vannoort.nl

Constructie of installatie laten vervoeren?

Vertel ons meer over uw project. Onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Neem contact op