Containerverhuur

Heeft u een tijdelijke opslag of werkruimte nodig bij u op locatie? Dit is snel en eenvoudig te realiseren met een container. Onze containers van 20ft (6,1 meter lang) zijn waterdicht, afsluitbaar en goed geventileerd. Hiermee zijn ze niet alleen zeer geschikt voor het opslaan van goederen, maar ook om tijdelijk in te werken.

Tijdelijke opslag op locatie

Heeft u tijdelijk extra opslag nodig, bijvoorbeeld vanwege een verbouwing? Met een container op locatie staan uw spullen altijd dichtbij. En wanneer u iets uit uw opslag nodig hebt, kunt u er dus altijd bij. Ons transportteam plaatst de container op de door u aangewezen plek en komt deze na de huurperiode ook weer halen.

Slaat u de goederen toch liever op in onze loods? We kunnen de container ook gevuld voor u ophalen en in onze opslag plaatsen. Of bekijk één van onze andere opslagdiensten:

Mobiele werkruimte voor uw bouwproject

Wilt u werkplekken creëren op de locatie van uw bouwproject? Hier zijn we u graag bij van dienst. We kunnen u niet alleen voorzien van containers, maar kunnen u ook ondersteunen bij het transport en het plaats met gebruik van onze autolaadkraan.

Onze chauffeurs hebben ruime ervaring met bouwtransport en beschikken over de benodigde opleidingen, waaronder lading zekeren en TCVT. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat zij beschikken over kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu op de bouw- of werkplaats. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Fred van Noort

Directeur

T: 0182 - 616 166

E: info@vannoort.nl

Container(s) huren?

Onze containers bieden uitkomst wanneer u tijdelijk extra opslag of een werkplek op locatie nodig hebt. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken.

Neem contact op