ICT Hardware

Het vervoeren van ICT hardware vraagt om specialistische kennis, ervaring en hulpmiddelen. Van het klaarmaken voor transport tot inhuizen en monteren. Bij Van Noort is uw kostbare elektronica in goede handen.

Specialist in transport van ICT hardware

ICT apparatuur is kwetsbaar en vraagt daarom extra zorg en voorzichtigheid. Voordat we uw hardware vervoeren, zorgen we ervoor dat deze goed ingepakt zijn voor transport. Hiervoor gebruiken we speciale hulpmiddelen zoals computerbakken, beschermhoezen, schuimrubber matten, rolcontainers met rubberen wielen en kastenhefwagens met instelbare vorken (Palbac) voor serverracks.

Wanneer alles goed en veilig verpakt is, vervoeren we de hardware op speciale transportbokken in onze luchtgeveerde, verwarmde vrachtwagens. Het risico op schade en condens door temperatuurverschillen wordt zo tot een minimum beperkt en de hardware kan na levering direct aangesloten worden.

Bedrijfsverhuizing

Gaat uw bedrijf verhuizen naar een nieuwe locatie? Dan kunt u de volledige bedrijfsverhuizing aan ons overlaten. Dus niet alleen het inpakken, vervoeren, afleveren en inhuizen van uw inboedel, maar ook van hardware zoals desktops en multifunctionals. In samenwerking met een vaste partner kunnen wij zelfs de volledige migratie van uw serverruimte verzorgen.

Voor het verhuizen van uw ICT hardware komt onze projectmanager een analyse (site survey) maken van de situatie. Samen met u bespreken we eventuele wensen en bijzonderheden. Vervolgens stellen we een verhuisplan op, zodat voor iedereen duidelijk is wat er moet gebeuren. Door een goede voorbereiding en planning beperken we stilstand van uw IT-omgeving tot een minimum.

Cable Management

Zodra we de hardware bij u hebben afgeleverd kan ons team ook het ‘cable management’ voor u verzorgen. Zo kunnen we onder andere de netwerkkabels aansluiten van printers en computers volgens het patchplan en vervolgens de kabels netjes wegwerken.

Fred van Noort

Directeur

T: 0182 - 616 166

E: info@vannoort.nl

ICT hardware veilig laten vervoeren?

Ons team is u graag van dienst met het inpakken, vervoeren en inhuizen van uw ICT hardware. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken.

Neem contact op