Infratechniek

Het vervoeren en plaatsen van infrastructurele goederen vraagt om kennis, ervaring en het juiste materieel. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Van Noort is uw transportpartner in de infratechniek.

Minimaal oponthoud en overlast

U wilt dat een project zo min mogelijk overlast en verkeersoponthoud veroorzaakt. Dat begrijpen we. Flexibiliteit van uw partners en leveranciers is hierin essentieel. We adviseren u graag over een goede aanpak voor uw situatie en kunnen u ook ’s nachts of in het weekend ondersteunen bij uw werkzaamheden.

Specialistisch materieel

Vraagt uw project om het op hoogte plaatsen van uw installaties? Hier lenen onze autolaadkranen zich uitstekend voor. Verkeersoponthoud is minimaal dankzij de compacte opstelplaats van de autolaadkraan.

Wilt u lantaarnpalen laten vervoeren en plaatsen? We beschikken over vrachtwagens die hier speciaal voor zijn ingericht. Deze kunnen niet alleen lantaarnpalen tot 25 meter lang vervoeren, maar zijn ook voorzien van een grondboor. Zo kunnen we met één voertuig niet alleen het transport verzorgen, maar ook direct een mastgat boren voor het plaatsen van de lantaarnpaal. 

Kwaliteit & Veiligheid

Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid is bij Van Noort een continu proces. Dit doen we zowel voor onze mensen en materieel als de situatie tijdens het werk. Onze ervaren chauffeurs beschikken over de benodigde opleidingen, waaronder ladingzekering. Onze kraanmachinisten, ofwel autolaadkraanchauffeurs, beschikken over vakdiploma’s zoals het TCVT-certificaat met hijsfunctie. Daarbij worden al onze hijsmiddelen en voertuigen goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd en zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Planning Autolaadkraan

T: 0182 - 623 981

E: planning@vannoort.nl

Transport in de infratechniek?

Van het hoog afleveren van verkeersregelinstallaties tot het leveren van rijplaten voor de wegenbouw. Wij geven graag invulling aan uw infrastructurele vraagstuk. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken.

Neem contact op