Keukenlogistiek

Een keuken bestaat doorgaans uit componenten die afkomstig zijn van verschillende leveranciers. Denk aan de kastjes, apparatuur, verlichting en keukenblad. Maar alles moet wel in één keer bij uw klant afgeleverd worden. Daar helpen we u graag bij.

Uw brug tussen leverancier & eindklant

Van Noort is uw logistiek partner en de brug tussen uw leveranciers en eindklanten. Hierbij geven we een vaste prijs per keuken af, zodat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent. We helpen u graag met:

  • Inslag van uw goederen, inclusief administratie in uw systeem
  • Controle op schade en compleetheid wanneer goederen binnenkomen
  • (Tijdelijke) opslag van uw goederen
  • Uitslag van de complete keuken, inclusief administratie in uw systeem
  • Aflevering en inhuizen van de complete keuken op de gewenste tijd en locatie

Onze afdeling logistiek zorgt ervoor dat u altijd goed op de hoogte bent van de status van uw order(s). Wanneer goederen geleverd worden, administreren wij dit gelijk in uw systeem zodat u hier direct van op de hoogte bent.

Wanneer de keuken compleet is, maken we een afspraak om de keuken af te leveren bij het nieuwbouwproject of uw particuliere klant. Hiervoor kunnen wij contant opnemen met u, maar we kunnen ook direct schakelen met uw klant. Desgewenst kunnen wij uw klant ook via SMS op de hoogte houden van de levering.

Badkamerlogistiek

Net als bij keukens, vergt het leveren van een complete badkamer de nodige logistiek. Daar ondersteunen we u graag bij. Zo kunt u erop rekenen dat uw verkochte badkamers op de gewenste tijd en locatie bij uw klanten worden afgeleverd.

Specialist in transport & opslag

Van Noort is uw partner in transport en opslag, ook wanneer uw project specifieke ervaring of specialistisch materieel vergt. Zo kunnen we pallets met afwijkende maten opslaan en is het vervoer van zware apparatuur en kwetsbare (granieten) aanrechtbladen aan ons toevertrouwd. En moeten de goederen op een moeilijk bereikbare locatie worden afgeleverd? Dan beschikken we over de nodige hulpmiddelen zoals een kooiaap, autolaadkraan en verhuislift.

Fred van Noort

Directeur

T: 0182 - 616 166

E: info@vannoort.nl

Keukenlogistiek uitbesteden?

Van inslag en opslag van verschillende componenten tot het afleveren en inhuizen van de complete keuken of badkamer. Van Noort is de verbindende schakel tussen uw leveranciers en uw klanten. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken.

Neem contact op