Kooiaaptransport

Laden en lossen waar een vrachtwagen niet kan komen? Kooiaaptransport biedt dan de flexibiliteit die u nodig hebt. Met de krachtige, wendbare meeneemheftruck, in ons vak ook wel kooiaap genoemd, kunnen uw goederen eenvoudig naar de juiste plek worden gebracht.

Kooiaap: direct een heftruck op locatie

Wanneer een heftruck nodig is voor het laden en lossen van uw goederen, biedt kooiaaptransport uitkomst. Zo hoeft u op locatie niet te wachten op verschillende partijen om uw goederen op de juiste plek te krijgen. De meeneemheftruck wordt achterop de vrachtwagen bevestigd. Deze neemt dus geen waardevolle laadruimte in beslag. Binnen één minuut is de kooiaap klaar voor gebruik.

Laden en lossen op maat

Het eerste en het laatste stuk van het vervoerstraject brengt soms de nodige uitdagingen met zich mee. Zeker wanneer de vrachtwagen niet kan komen op de plek waar er moeten worden geladen of gelost. Met een meeneemheftruck kan uw vracht dan worden vervoerd van de opslag naar de vrachtwagen of van de vrachtwagen naar de loslocatie.

Bij kooiaaptransport kan er bovendien worden geladen en gelost via de zijkant van de vrachtwagen. Hier kunnen de goederen door een grotere opening dan wanneer dit via de achterkant van de vrachtwagen gebeurt. Lange goederen of met een afwijkende afmeting kunnen zo eenvoudiger worden uitgeladen.

Wendbaarheid & Flexibiliteit

Wanneer u op locatie niet zelf beschikt over een heftruck, lossen we dit voor u op met kooiaaptransport. De meeneemheftruck is lichter en wendbaarder dan een standaard heftruck. Waar een standaard heftruck alleen voorwaarts en achterwaarts kan bewegen, kan de kooiaap zijn wielen onder zichzelf draaien. Hierdoor heeft de kooiaap een zeer kleine draaicirkel en is het vaak toch mogelijk om goederen met afwijkende maten naar lastig begaanbare locaties te vervoeren.

Zelfs wanneer de omstandigheden niet ideaal zijn, biedt de kooiaap uitkomst. Denk aan het rijden over onverharde ondergrond op een bouwplaats, het afleveren van grote meubels voor de retail door smalle straten of het lossen op een binnen locatie met relatief smalle ingang.

Kwaliteit & Veiligheid

We werken continu aan de waarborging van kwaliteit en veiligheid. Zowel voor onze mensen en materieel als de situatie tijdens het werk. Onze ervaren chauffeurs beschikken over de benodigde opleidingen, waaronder ladingzekering. Onze hijsmiddelen en voertuigen worden goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat zij beschikken over kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu op de bouw- of werkplaats. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Planning Schuifzeilentransport

T: 0182 - 623 981

E: planning@vannoort.nl

Kooiaap inzetten voor uw project?

Profiteer van de snelheid, flexibiliteit en efficiëntie van kooiaaptransport. Onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Neem contact op