Machine-opslag

Uw machine(s) veilig opslaan? Van keukenapparatuur en ICT-hardware tot enorme industriële constructies en installaties. Bij Van Noort staan uw machines veilig opgeslagen en is logistiek altijd goed geregeld.

Machine-opslag op maat

Machines zijn er in alle soorten en maten, dit vraagt om een gepaste aanpak. Bij Van Noort kunnen we een breed scala aan machines vervoeren en opslaan. Denk aan:

Machines en installaties kunnen bij ons inpandig worden opgeslagen, maar ook op ons omheinde buitenterrein. Voor lichte machines zoals printers hebben we speciale bokken waarmee we de machine veilig op een pallet in een stelling kunnen opslaan.

Onze opslagloodsen zijn beveiligd en verwarmd. Hier zijn uw goederen goed beschermd tegen inbraak, brand, vocht, ongedierte en temperatuurverschillen.

Flexibele opslag van machines

Heeft u een fluctuerende voorraad van goederen? Dan is het meestal niet rendabel om zelf een opslaglocatie te huren, aangezien u dan vrijwel nooit de volledige capaciteit benut. Wanneer u uw machines opslaat in onze opslagloodsen, betaalt u alleen voor de opslag die u ook echt gebruikt.

Tussenstation van leverancier tot eindgebruiker

Het inkopen, vervoeren, opslaan en afleveren van machines brengt de nodige logistieke uitdagingen met zich mee. Zeker wanneer u machines importeert uit het buitenland. Internationale vervoerders kunnen geen exacte aflevertijd garanderen en hebben niet altijd het materieel om de machine bij uw klant op de juiste plek te krijgen.

Door uw machines bij Van Noort te laten afleveren, bent u van deze logistieke zorg af. Uw leverancier kan de machine bij ons afleveren en wij slaan deze veilig voor u op. Vervolgens kunnen wij de machine op een gewenst tijdstip afleveren bij u of uw klant. En is hier speciaal materieel voor nodig zoals een autolaadkraan of kooiaap? Dan is dat natuurlijk geen probleem.

Werkzaamheden plegen op onze locatie

Naast het opslaan van uw machines, is het ook mogelijk om werkzaamheden te verrichten bij ons op locatie. Desgewenst kunnen we ruimte vrijmaken waar u of uw monteurs kunnen werken.

In het geval van zware machines zijn de nodige faciliteiten altijd binnen handbereik. Zo beschikken we over een inpandige bovenloopkraan met een overspanning van 22 meter, die gewichten tot 25 ton aan kan. Daarnaast zijn hulpmiddelen zoals een heftruck natuurlijk ook beschikbaar.

Ons team kan u waar nodig ondersteuning bieden. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en onze kraanmachinisten beschikken over vakdiploma’s zoals het TCVT-certificaat met hijsfunctie.

Fred van Noort

Directeur

T: 0182 - 616 166

E: info@vannoort.nl

Machine-opslag uitbesteden?

Van enkele machines opslaan tot een volledige werkplaats. We voorzien u graag van machine-opslag op maat. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken.

Neem contact op