Multifunctionals

Als leverancier van multifunctionele printers (MFP’s) wilt u zich natuurlijk vooral bezighouden met de verkoop van nieuwe machines en het onderhouden van uw relaties. De volledige logistiek van uw operatie kunt u aan ons overlaten.

Denk hierbij aan:

  • Goederen aannemen
  • Goederen controleren op schade & compleetheid
  • (Tijdelijke) opslag van uw machines
  • De machine assembleren & gebruiksklaar maken
  • Vervoeren van de machine
  • Afleveren, inhuizen & installeren van de machine

Assemblage & opslag van multifunctionals

Wanneer alle benodigde onderdelen binnen zijn, kunnen wij MFP’s assembleren en gebruiksklaar maken in onze assemblageruimte. Dit doen we uiteraard geheel naar de wensen van uw klant. Vervolgens maken we de machine klaar voor transport of (tijdelijke) opslag.

Kan de machine nog niet direct worden afgeleverd? Dan slaan wij deze veilig op in onze verwarmde opslaglocatie. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan ook Machine-opslag.

Levering, installatie & instructie

Wanneer de machine klaar is voor gebruik, kunnen wij deze voor u afleveren en inhuizen bij uw klant. Hiervoor kunnen we met u schakelen, maar we kunnen ook direct met uw klant een afspraak maken. Wij leveren in de hele Benelux.

De machines worden op speciale transportbokken vervoerd, in onze luchtgeveerde, verwarmde vrachtwagens. Het risico op schade en condens door temperatuurverschillen wordt zo tot een minimum beperkt en de machine kan na levering direct in gebruik worden genomen.

Ons team laat de machine gebruiksklaar bij uw klant achter en geeft eventueel een beknopte instructie. Wij werken volgens een afgesproken tijdsschema, zo weten u en uw klant wanneer we de machine komen afleveren. Indien nodig kunt u dus op de tijd van levering direct een monteur inplannen. Zo houdt u de stilstand van de machine voor uw klant zo kort mogelijk.

Via ons track & trace-systeem ontvangt u direct een bevestigingsmail wanneer we de machine bij uw klant hebben afgeleverd.

Duurzame aanpak

De verpakkingsmaterialen en de oude machine(s) kunnen wij direct retour nemen, wanneer we de nieuwe machine bij uw klant afleveren. In onze opslagloods worden alle materialen op een milieuverantwoorde manier verwerkt.

Fred van Noort

Directeur

T: 0182 - 616 166

E: info@vannoort.nl

Logistiek van uw multifunctionals uitbesteden?

Opslag, assemblage en distributie van uw multifunctionals in één keer regelen? Dan bent u bij Van Noort aan het juiste adres. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken.

Neem contact op