Palletopslag

Heeft u tijdelijk meer voorraad die u niet kwijt kunt? Of heeft u pallets die u langdurig wilt opslaan? In onze verwarmde, beveiligde loodsen staan uw pallets goed opgeslagen, tot u ze weer nodig hebt.

Flexibele palletopslag, heldere tarieven

Heeft u een fluctuerende voorraad van goederen? Bijvoorbeeld omdat u in één keer veel voorraad inkoopt, vanwege schommelingen in de markt. Een eigen opslaglocatie is dan over het algemeen niet rendabel. U benut immers zelden de volledige opslagcapaciteit.

Bij Van Noort betaalt u alleen voor de werkelijk gebruikte ruimte voor de duur van de overeenkomst. Voor palletopslag geldt een tarief per pallet, per dag. Zo betaalt u nooit voor opslag die u niet gebruikt.

Bijzondere palletafmetingen

Wilt u pallets opslaan met afwijkende maten? Dat is geen punt. Ook grotere pallets, bijvoorbeeld met een afwijkende lengtemaat, kunnen wij voor u opslaan.

Centrale ligging

Ons terrein in Waddinxveen is centraal gelegen tussen Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Een uitstekende plek waarvandaan u uw goederen door heel het land, of daar buiten, kunt transporteren.

Onze locatie ligt nabij de snelwegen A12 en A20 en is uitstekend bereikbaar voor vrachtverkeer. De loodsen zijn voorzien van laad- en losdocks en er zijn diverse interne transsportmiddelen aanwezig voor efficiënte doorvoer, opslag, inslag en uitslag.

Fred van Noort

Directeur

T: 0182 - 616 166

E: info@vannoort.nl

Pallets opslaan?

Vertel ons hoe we u van dienst kunnen zijn. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken.

Neem contact op