Retailtransport

Van volledige vernieuwing van uw versmeubels tot het vervangen van een enkele vitrine in uw winkel; Van Noort is uw partner in retailtransport.

Transport van koel- en versmeubels

Een koelvitrine of diepvriezer in uw winkel? Deze zou zomaar door ons geplaatst kunnen zijn. Van Noort heeft jarenlange ervaring in het laden, vervoeren en lossen van koel- en versmeubels voor de (food)retail. En hierbij gaan we verder dan de voordeur.

We helpen u graag bij het inhuizen en plaatsen van uw koelmeubel, constructie of installatie. Onze medewerkers kunnen u ondersteunen bij licht installatiewerk zoals waterpasstellen, boren en bevestigen van de installatie aan de muur of grond, maar ook het leveren en plaatsen van een koelsysteem op het dak van uw bedrijfspand.  

Lastig bereikbare loslocatie? Van Noort denkt met u mee

Ook wanneer uw goederen moeten worden afgeleverd op een lastig bereikbare locatie, zijn we u graag van dienst. Denk aan het afleveren van goederen op het dak of op een (binnen-)locatie waar de vrachtwagen niet kan komen. Hiervoor kunnen we ons specialistisch materieel inzetten, zoals een vrachtwagen met kooiaap of autolaadkraan.

Tijdelijke opslag nodig?

Zijn uw nieuwe installaties al geproduceerd, maar is uw locatie nog niet gereed? Of loopt uw verbouwing uit waardoor uw constructies nog niet direct naar de winkel kunnen worden gebracht? Dan kunnen we uw goederen eerst onderbrengen in onze opslag. Ook wanneer deze vragen om specifieke omstandigheden, zoals bij het opslaan van machines.

Oude constructies en installaties direct retour

Moet de oude koelinstallatie eerst nog uit de winkel? Geen probleem. Wanneer we uw goederen komen afleveren, kunnen we direct uw oude constructie of installatie retour nemen. Onze medewerkers helpen u graag bij het uithuizen van deze goederen, binnen de grenzen van hun bevoegdheid. Technisch installatiewerk valt hier niet onder. Deïnstallatie dient u dus zelf te regelen.

Kwaliteit & Veiligheid

We werken continu aan de waarborging van kwaliteit en veiligheid. Zowel voor onze mensen en materieel als de situatie tijdens het werk. Onze kraanmachinisten, ofwel autolaadkraanchauffeurs, beschikken over vakdiploma’s zoals het TCVT-certificaat met hijsfunctie. Daarbij worden al onze hijsmiddelen en voertuigen goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd en zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Planning Schuifzeilentransport

T: 0182 - 623 981

E: planning@vannoort.nl

Transport in de retail?

Van het plaatsen van versmeubels tot het afleveren van een koelsysteem op het dak. We geven graag invulling aan uw vraagstuk met retailtransport op maat. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken.

Neem contact op