Rijplatentransport

Of u nu een tijdelijke weg op een bouwplaats nodig hebt of uw straat- of leidingwerk moet worden beschermd. Met rijplaten en/of draglineschotten zorgen we voor versteviging, verharding of bescherming van de ondergrond. Zo kunnen voertuigen zich op locatie eenvoudig verplaatsen en leidt u geen onnodige schade.

Tijdelijke rijbaan op locatie: in één keer geregeld

U hoeft maar één partij in te schakelen voor het vervoeren en leggen van uw tijdelijke rijbaan. Met onze rijplatenwagens leggen we de rijplaten en/of schotten uit, en rijden vervolgens over onze eigen weg. Het is dus niet nodig om ander materieel te regelen, zoals een kraan of heftruck. Nadat we de omvang van uw project hebben geïnventariseerd, geven we een vaste prijs af. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Dankzij onze jarenlange samenwerking met Lekkerkerker Rotterdam, kunnen wij snel schakelen om u te voorzien van het juiste materieel op de juiste plek. Kortom, zodra duidelijk is hoeveel rijplaten en/of draglineschotten er nodig zijn voor uw project, kunnen wij deze voor u meenemen. Zelfs wanneer u een grote hoeveelheid rijplaten nodig hebt op korte termijn. Beschikt u over eigen rijplaten? Dan kunnen we deze natuurlijk ook voor u vervoeren en plaatsen.

Grote, complexe of urgente projecten? Geen probleem

Heeft u op korte termijn een grote hoeveelheid rijplaten nodig voor uw project? Of brengt uw situatie de nodige uitdagingen met zich mee? Geen zorgen, wij adviseren u hier graag in.

Bij grote, complexe of urgente projecten komt een van onze projectleiders bij u op locatie kijken. Zo kunnen we met u meedenken over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. We maken een inschatting van het materieel dat u nodig heeft en kijken hoe we bijvoorbeeld geluidsoverlast of oponthoud van verkeer kunnen beperken. Gezamenlijk maken we dan een plan van aanpak. Hiermee zorgen we voor snelheid in de uitvoering en worden onnodige kosten voorkomen.           

Specialistisch materieel

Wij beschikken over verschillende vrachtwagens die specifiek gemaakt zijn voor het vervoeren en leggen van rijplaten en draglineschotten. Sterker nog, Van Noort was in 1984 als eerste in Nederland in het bezit van een rijplatenwagen. Inmiddels beschikken we over rijplatenwagens van verschillende formaten. Zo kunnen we ons aanpassen op uw specifieke situatie, bijvoorbeeld door een kleinere wagen in te zetten in een woonwijk om oponthoud te beperken.

Kwaliteit & Veiligheid

Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid is bij Van Noort een continu proces. Dit doen we zowel voor onze mensen en materieel als de situatie tijdens het werk. Onze ervaren chauffeurs beschikken over de benodigde opleidingen, waaronder ladingzekering. Onze hijsmiddelen en voertuigen worden goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat zij beschikken over kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu op de bouw- of werkplaats. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Planning Rijplatentransport

T: 0182 - 623 981

E: rijplaten@vannoort.nl

Tijdelijke verharding, versteviging of bescherming van de ondergrond?

Rijplatentransport inzetten voor uw project? Onze medewerkers staan u graag te woord over de mogelijkheden. Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

Neem contact op