Scholen

Van basisschool tot hogeschool en van bibliotheek tot practicumlokaal. Het verhuizen van een school of instelling moet goed en snel gebeuren, zodat het onderwijs en de diensten zo min mogelijk worden verstoord. Ons verhuisteam zet hun ervaring met dit soort verhuizingen graag in om uw project soepel te laten verlopen.

Verhuizen buiten schooltijd

Het verhuizen van een school of instelling vraagt om een flexibele en specialistische aanpak. Hoe soepeler de projectverhuizing verloopt, hoe minder leerlingen, docenten en lessen hierdoor gehinderd worden. Daarom gaan wij aan de slag op een tijdstip dat u het beste past. Vaak betekent dit dat we onze werkzaamheden buiten lestijden uitvoeren, bijvoorbeeld tijdens schoolvakanties of studiedagen.

Werkwijze schoolverhuizing

Een schoolverhuizing vraagt om een goede voorbereiding en planning. Daarom komen we altijd eerst op locatie inventariseren. Samen bespreken we eventuele wensen of bijzonderheden. Op basis van deze eerste inventarisatie maken we een offerte.

Wij adviseren om intern een verhuisco├Ârdinator aan te stellen die overzicht heeft over het project. Onze projectleider maakt vervolgens samen met u – of de verhuisco├Ârdinator – een plan van aanpak. Denk aan een draaiboek, taakverdeling en codeerplan. Daarna wordt er ingepakt, vervoeren we uw spullen naar de nieuwe locatie en zetten we het daar ook weer op de juiste plek.

Spullen die om een specifieke aanpak vragen

Niet alle spullen passen makkelijk in een doos om meegenomen te worden. Gelukkig heeft ons verhuisteam ruime ervaring in het inpakken en verhuizen van goederen die om een specifieke aanpak vragen. Denk aan:

Afdeling Verhuizingen

T: 0182 - 623 999

E: verhuizen@vannoort.nl

Schoolverhuizing uitbesteden?

Van planning en inpakken tot vervoeren en inhuizen. Wij nemen graag de logistieke zorg van uw schoolverhuizing uit handen. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken.

Neem contact op