Zorginstellingen

Bij het verhuizen van een zorginstelling hebben we niet alleen te maken met spullen, maar vooral ook met mensen. U wilt natuurlijk dat cliënten en medewerkers zo min mogelijk hinder ervaren van de verhuizing. Daar ondersteunen we u graag bij.

Werkwijze zorgverhuizing

Een zorgeloze verhuizing van een zorginstelling valt of staat met de voorbereiding. Communicatie en coördinatie vormen hierin belangrijke voorwaarden. Daarom stellen we een projectleider aan die gedurende het hele traject een vast aanspreekpunt is voor u of voor een, door u aangestelde verhuiscoördinator.

Na de eerste inventarisatie op locatie, bespreken we uw wensen en bijzonderheden en vervolgens maken we een offerte op maat. Op basis van de inventarisatie, uw wensen en eisen, stellen we een overzichtelijk en gedetailleerd plan van aanpak op. Daarbij nemen we alle tijd om betrokkenen op de hoogte te stellen van de verhuisplannen, zodat zij goed voorbereid zijn op wat er gaat gebeuren. Wanneer iedereen is voorbereid pakken we in en vervoeren we de spullen naar de nieuwe locatie. De spullen worden op basis van plattegronden op de juiste plaats neergezet.  

Uw mensen staan centraal

Ons team van projectverhuizers doet er alles aan om de verhuizing van de zorginstelling zo rustig en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Hierbij staan uw cliënten en medewerkers centraal. Met een strakke planning en onze persoonlijke aanpak, zorgen we ervoor dat uw mensen zo min mogelijk last hebben van de verhuizing.

Vaak voeren we de werkzaamheden uit in strak geplande fases, zodat bewoners en medewerkers hier zo min mogelijk van merken. Daarbij schikken we ons naar de behoefte van de cliënt. We kunnen bijvoorbeeld een woning of kamer inpakken en verhuizen wanneer een cliënt bij de dagbesteding is. Iemand kan dan ’s morgens uit bed stappen op de oude locatie en aan het einde van de middag terugkeren naar de nieuwe locatie in een ingerichte kamer met een opgemaakt bed. Voor andere bewoners biedt het juist rust wanneer zij zelf meehelpen inpakken. Ook dit is voor ons geen probleem.

Afdeling Verhuizingen

T: 0182 - 623 999

E: verhuizen@vannoort.nl

Zorgverhuizing uitbesteden?

Van planning en inpakken tot vervoeren en inhuizen. Wij nemen graag de logistieke zorg van uw zorgverhuizing uit handen. Neem contact op voor meer informatie of om direct afspraak te maken.

Neem contact op