Rijplatentransport

Een tijdelijke rijbaan door een weiland, over een zandvlakte of ter bescherming van uw mooie straatwerk? Wij zorgen met rijplaten of draglineschotten voor versteviging of bescherming van uw ondergrond.

Speciale rijplatenwagens

Wij hebben vrachtwagens die speciaal gemaakt zijn voor het uitleggen van rijplaten. Deze wagens kunnen worden verreden vanaf de kraan. De chauffeur kan daardoor snel en veilig zijn werkzaamheden uitvoeren. Ook geeft deze hoge positie een beter zicht op het werk, waardoor hij zeer nauwkeurig de rijplaten en draglineschotten kan plaatsen.

Advies

Bij projecten van grotere omvang of met een strakke tijdsplanning, denken wij graag met u mee. Een van onze projectleiders kan op locatie adviseren welk type rijplaat of draglineschot en welke hoeveelheid voor uw project het meest geschikt zijn. Gezamenlijk maken wij een plan van aanpak. Dit zorgt voor snelheid in de uitvoering en het voorkomt onnodige kosten.

Samenwerking met Lekkerkerker

De rijplaten of draglineschotten zelf huurt u bij Lekkerkerker BV in Rotterdam. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze snel worden geleverd of uitgelegd op locatie. Lekkerkerker en Van Noort werken al meer dan 45 jaar op deze manier samen. Profiteert u ook van deze ‘ijzersterke’ combinatie?

Transporttarieven Rijplaten en Draglineschotten

www.lekkerkerker.com

Veiligheid/kwaliteit