Ons bedrijf

Van rijplatentransport voor de bouw tot particuliere verhuizingen en van verhuur van opslagruimte tot het assembleren van multifunctionals. Wat uw vraagstuk ook is, Van Noort is uw partner voor (speciaal) transport, verhuizingen, op- en overslag en logistieke ontzorging.

Uw partner in transport & logistiek

Korte lijnen, persoonlijk contact en een maatwerkaanpak, waarbij ontzorgen van onze klanten centraal staat. Wij zijn al ruim 90 jaar onderweg om uw logistieke vraagstukken op te lossen. Door de jaren heen hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd en wij zijn blij met het in ons gestelde vertrouwen. Dit is niet alleen een groot compliment, maar vooral ook extra motivatie om ons te blijven ontwikkelen. We koesteren onze klanten en waarderen onze (langdurige) klantrelaties enorm. Daarom zetten we ons dagelijks in om uw partner in transport en logistiek te worden, zijn én blijven.

Onze mensen zijn vakkundig, flexibel en denken met u mee om tot de beste oplossing te komen. Dit betekent dat we, waar nodig specialistisch materieel inzetten, maar kan ook simpelweg betekenen dat een chauffeur even een handje helpt. We gaan verder dan de voordeur. Letterlijk én figuurlijk.

We vinden het ontzettend belangrijk dat zowel onze medewerkers als onze klanten zich goed en gewaardeerd voelen. Partnerschap, betrouwbaarheid, klantgerichtheid, kwaliteit en flexibiliteit staan bij ons centraal.

Fred van Noort, Directeur 

Familiebedrijf sinds 1931

Op 14 maart 1931 werd Van Noort opgericht door de broers Albertus en Hendrikus van Noort. Beiden kochten zij een vrachtwagen en deden in de polder aan fourage en veetransport.

In de jaren 50 van de vorige eeuw werd het bedrijf overgenomen door de vier zonen van Albertus Van Noort; Huibert, Ben, Bert en Henry. Als A. van Noort en Zn. groeide het bedrijf verder naar tien auto’s.

Door de jaren heen veranderde het transport van fourage en vee naar o.a. meubels. Waddinxveen was tenslotte een dorp waar veel meubels werden gemaakt. Voor het vervoer van meubels beschikte van Noort al over gesloten auto’s en dekens om de meubels te beschermen. De stap naar verhuizen kon dus snel gemaakt worden.

In maart 2021 is een spandoek onthuld met foto’s van 1930 tot heden. Hierop is goed te zien hoe het wagenpark én de ladingen door de jaren heen veranderd zijn.

In de tussentijd is Van Noort uitgegroeid tot een full-service logistiek dienstverlener. Meer mensen hebben het bedrijf leren kennen, meer hallen zijn gebouwd, meer specialistisch materieel en vrachtwagens zijn aangekocht. Maar hoewel er veel veranderd is sinds 1931, zijn er ook dingen behouden gebleven. Zo zijn we nog steeds 100% een familiebedrijf en ligt het kloppende hart van onze operatie nog steeds in Waddinxveen.

Mens & Samenleving

Hoewel we als bedrijf actief zijn in heel Nederland en daarbuiten, vinden we het belangrijk om in onze eigen regio ons steentje bij te dragen aan de samenleving. Zo werken we veel samen met regionale partners en fungeren we als leerbedrijf voor (jonge) mensen om zich te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.

Fred van Noort

Directeur

T: 0182 - 616 166

E: info@vannoort.nl

Meer weten?

Meer informatie? Of gewoon direct een afspraak maken? Laten we kennismaken, dan kijken we gelijk hoe we u kunnen helpen.

Neem contact op