Nieuws

Onze nieuwe prachtige bedrijfsfilm is online.

'Compleet in logistiek' dat is wat wij zijn!
Wat uw vraagstuk ook is, Van Noort Bedrijven B.V. is uw partner voor (speciaal) transport, verhuizingen, op- en overslag en logistieke ontzorging.

https://youtu.be/cdKaWHtmAIQ

Van Noort gaat voor 100% groen

Van Noort Bedrijven B.V. heeft onlangsĀ drie nieuwe elektrische meeneemheftrucks in gebruik genomen. De machines zijn door #Quickstra Culemborg op de locatie in Waddinxveen afgeleverd samen met een heerlijke slagroomtaart om het feest compleet te maken.

Van Noort op de markt

Deze week mochten we in opdracht van Albert Heijn op de Markt in Gouda.

Vanwege de lengtebeperking die geldt in de historische binnenstad van Gouda750jaar , hebben wij hiervoor bakwagens van maximaal 10 meter ingezet.

Nieuwe DAF LF voor Van Noort Bedrijven

Gisteren is door Boonstoppel Truckservice een nieuwe DAF LF afgeleverd. De laadbak en laadklep zijn overgezet van de oude wagen en overgespoten in de bekende Van Noort kleuren door Zuidwijk carrosserieƫn B.V. De vaste chauffeur van deze auto kan weer veel mensen blij maken met hun nieuwe multifunctionele printers, die in de verwarmde laadbak veilig kunnen worden getransporteerd. Wij wensen Richard veel veilige kilometers toe.

Hoera, een tweeling!

Ter ere van het 90-jarig jubileum heeft Van Noort wederom een miniatuur vrachtauto in schaal 1:50 uitgebracht. Dit keer was de eer aan onze Volvo verhuiswagens die op zaterdag 11 december zelf de miniaturen hebben afgehaald bij Tekno in de Lier.

Heeft u interesse? Stuur een mailtje naar miniaturen@vannoort.nl

Van Noort gaat voor 100% groen

Onlangs hebben wij een Toyota Proace Electric in gebruik genomen, deze bestelbus is 100% elektrisch en is een mooie volgende stap in de verduurzaming van ons bedrijf. Met een bereik van circa 200 kilometer is deze bus nog niet voor alle ritten geschikt, maar binnen de Randstad zetten wij deze auto dagelijks in.
De Toyota is geleverd door Toyota Van Leeuwen Waddinxveen en door DSW Reclame voorzien van een nog groenere uitstraling.

Versterking wagenpark met 4 Scania trekkers

Van Noort Bedrijven heeft een order geplaatst van 4 nieuwe Scania trekkers. 1x 450pk en 3x 410pk. Deze motoren in combinatie met de ruime cabine maken de perfecte combinatie voor het werk dat Van Noort ermee gaat doen.

Van Noort viert 90 jarig bestaan

Op 14 maart 1931 richtte Albertus van Noort samen met zijn broer Hendrik ons familiebedrijf op. Nu 90 jaar later en veel mooie ervaringen rijker viert Van Noort Bedrijven haar 90-jarig jubileum. Met dank aan alle medewerkers, klanten en relaties voor de prettige samenwerking en het vertrouwen.

Op de foto van links naar rechts: Fred van Noort, Henry van Noort, Bert van Noort, Ben van Noort en Huibert van Noort.

Henry van Noort met pensioen

Na 47 jaar dienstverband gaat Henry van Noort met pensioen. Als chauffeur, directeur en adviseur heeft hij jarenlang meegewerkt aan het succes van ons familiebedrijf. We wensen Henry en zijn vrouw Trudie nog vele mooie jaren.