Soort dienst: Logistieke specials

ICT Hardware

Specialist in transport van ICT hardware

ICT apparatuur is kwetsbaar en vraagt daarom extra zorg en voorzichtigheid. Voordat we uw hardware vervoeren, zorgen we ervoor dat deze goed ingepakt zijn voor transport. Hiervoor gebruiken we speciale hulpmiddelen zoals computerbakken, beschermhoezen, schuimrubber matten, rolcontainers met rubberen wielen en kastenhefwagens met instelbare vorken (Palbac) voor serverracks.

Wanneer alles goed en veilig verpakt is, vervoeren we de hardware op speciale transportbokken in onze luchtgeveerde, verwarmde vrachtwagens. Het risico op schade en condens door temperatuurverschillen wordt zo tot een minimum beperkt en de hardware kan na levering direct aangesloten worden.

Bedrijfsverhuizing

Gaat uw bedrijf verhuizen naar een nieuwe locatie? Dan kunt u de volledige bedrijfsverhuizing aan ons overlaten. Dus niet alleen het inpakken, vervoeren, afleveren en inhuizen van uw inboedel, maar ook van hardware zoals desktops en multifunctionals. In samenwerking met een vaste partner kunnen wij zelfs de volledige migratie van uw serverruimte verzorgen.

Voor het verhuizen van uw ICT hardware komt onze projectmanager een analyse (site survey) maken van de situatie. Samen met u bespreken we eventuele wensen en bijzonderheden. Vervolgens stellen we een verhuisplan op, zodat voor iedereen duidelijk is wat er moet gebeuren. Door een goede voorbereiding en planning beperken we stilstand van uw IT-omgeving tot een minimum.

Cable Management

Zodra we de hardware bij u hebben afgeleverd kan ons team ook het ‘cable management’ voor u verzorgen. Zo kunnen we onder andere de netwerkkabels aansluiten van printers en computers volgens het patchplan en vervolgens de kabels netjes wegwerken.

Multifunctionals

Denk hierbij aan:

Assemblage & opslag van multifunctionals

Wanneer alle benodigde onderdelen binnen zijn, kunnen wij MFP’s assembleren en gebruiksklaar maken in onze assemblageruimte. Dit doen we uiteraard geheel naar de wensen van uw klant. Vervolgens maken we de machine klaar voor transport of (tijdelijke) opslag.

Kan de machine nog niet direct worden afgeleverd? Dan slaan wij deze veilig op in onze verwarmde opslaglocatie. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan ook Machine-opslag.

Levering, installatie & instructie

Wanneer de machine klaar is voor gebruik, kunnen wij deze voor u afleveren en inhuizen bij uw klant. Hiervoor kunnen we met u schakelen, maar we kunnen ook direct met uw klant een afspraak maken. Wij leveren in de hele Benelux.

De machines worden op speciale transportbokken vervoerd, in onze luchtgeveerde, verwarmde vrachtwagens. Het risico op schade en condens door temperatuurverschillen wordt zo tot een minimum beperkt en de machine kan na levering direct in gebruik worden genomen.

Ons team laat de machine gebruiksklaar bij uw klant achter en geeft eventueel een beknopte instructie. Wij werken volgens een afgesproken tijdsschema, zo weten u en uw klant wanneer we de machine komen afleveren. Indien nodig kunt u dus op de tijd van levering direct een monteur inplannen. Zo houdt u de stilstand van de machine voor uw klant zo kort mogelijk.

Via ons track & trace-systeem ontvangt u direct een bevestigingsmail wanneer we de machine bij uw klant hebben afgeleverd.

Duurzame aanpak

De verpakkingsmaterialen en de oude machine(s) kunnen wij direct retour nemen, wanneer we de nieuwe machine bij uw klant afleveren. In onze opslagloods worden alle materialen op een milieuverantwoorde manier verwerkt.

Keukenlogistiek

Uw brug tussen leverancier & eindklant

Van Noort is uw logistiek partner en de brug tussen uw leveranciers en eindklanten. Hierbij geven we een vaste prijs per keuken af, zodat u altijd vooraf weet waar u aan toe bent. We helpen u graag met:

Onze afdeling logistiek zorgt ervoor dat u altijd goed op de hoogte bent van de status van uw order(s). Wanneer goederen geleverd worden, administreren wij dit gelijk in uw systeem zodat u hier direct van op de hoogte bent.

Wanneer de keuken compleet is, maken we een afspraak om de keuken af te leveren bij het nieuwbouwproject of uw particuliere klant. Hiervoor kunnen wij contant opnemen met u, maar we kunnen ook direct schakelen met uw klant. Desgewenst kunnen wij uw klant ook via SMS op de hoogte houden van de levering.

Badkamerlogistiek

Net als bij keukens, vergt het leveren van een complete badkamer de nodige logistiek. Daar ondersteunen we u graag bij. Zo kunt u erop rekenen dat uw verkochte badkamers op de gewenste tijd en locatie bij uw klanten worden afgeleverd.

Specialist in transport & opslag

Van Noort is uw partner in transport en opslag, ook wanneer uw project specifieke ervaring of specialistisch materieel vergt. Zo kunnen we pallets met afwijkende maten opslaan en is het vervoer van zware apparatuur en kwetsbare (granieten) aanrechtbladen aan ons toevertrouwd. En moeten de goederen op een moeilijk bereikbare locatie worden afgeleverd? Dan beschikken we over de nodige hulpmiddelen zoals een kooiaap, autolaadkraan en verhuislift.