Soort dienst: Opslag

Opslagruimte huren

Binnenruimte huren voor opslag

U kunt bij ons op projectbasis of voor langere tijd een binnenruimte huren die u flexibel kunt inzetten. Dit kan al vanaf 25 m2. Ideaal wanneer u behoefte hebt aan een (tijdelijke) werkruimte of wanneer u een proefopstelling wilt testen.

Onze loods beschikt over een bovenloopkraan met een hijsvermogen tot 25 ton en 380 V krachtstroomaansluiting. Bovendien is er hijsmateriaal beschikbaar zodat wij uw goederen eenvoudig kunnen laden en lossen.

Buitenruimte huren voor opslag

Heeft u goederen die u tijdelijk buiten wilt opslaan? Denk bijvoorbeeld aan grote installaties of constructies. Dan kan dat op ons buitenterrein. We beschikken over zo’n 5.000 m2  omheind en goed beveiligd buitenterrein.

Opslagbox huren

Onze opslagboxen zijn ideaal wanneer u extern goederen wilt opslaan. Bijvoorbeeld omdat u als zzp-er of vertegenwoordiger niet over voldoende bedrijfsruimte beschikt of omdat uw zolder simpelweg te vol staat.

Onze opslagboxen van ca. 22 m2 bevinden zich in een centrale hal. De hal is toegankelijk voor vervoersmiddelen. Zo kunt u overdekt in- en uitladen tijdens onze ruime openingstijden. De ruimtes zijn verwarmd, beveiligd en voorzien van een roldeur.

Assemblage uitbesteden

Voor verschillende opdrachtgevers verzorgt ons team assemblage- en pre-installatiewerkzaamheden. In onze assemblageruimte worden hoogwaardige producten en machines, zoals multifunctionals, geassembleerd en gereedgemaakt voor transport.

Kan ons logistieke team iets voor u betekenen? Laat het ons gerust weten. Onze werkzaamheden stemmen we dagelijks af op de vraag van onze opdrachtgevers. Zo kunnen we snel schakelen en op tijd leveren.

Assemblageruimte huren

Wilt u de assemblage van uw producten liever zelf verzorgen? Geen probleem. Dat kunt u gewoon bij ons op locatie doen. In onze moderne assemblageruimte beschikken u en/of uw medewerkers over alle nodige ruimte en faciliteiten zoals een heftruck en vergaderzaal.

Containerverhuur

Tijdelijke opslag op locatie

Heeft u tijdelijk extra opslag nodig, bijvoorbeeld vanwege een verbouwing? Met een container op locatie staan uw spullen altijd dichtbij. En wanneer u iets uit uw opslag nodig hebt, kunt u er dus altijd bij. Ons transportteam plaatst de container op de door u aangewezen plek en komt deze na de huurperiode ook weer halen.

Slaat u de goederen toch liever op in onze loods? We kunnen de container ook gevuld voor u ophalen en in onze opslag plaatsen. Of bekijk één van onze andere opslagdiensten:

  • Machine-opslag 
  • Opslagruimte huren 

Mobiele werkruimte voor uw bouwproject

Wilt u werkplekken creëren op de locatie van uw bouwproject? Hier zijn we u graag bij van dienst. We kunnen u niet alleen voorzien van containers, maar kunnen u ook ondersteunen bij het transport en het plaats met gebruik van onze autolaadkraan.

Onze chauffeurs hebben ruime ervaring met Bekijk hier onze certificeringen.

Palletopslag

Flexibele palletopslag, heldere tarieven

Heeft u een fluctuerende voorraad van goederen? Bijvoorbeeld omdat u in één keer veel voorraad inkoopt, vanwege schommelingen in de markt. Een eigen opslaglocatie is dan over het algemeen niet rendabel. U benut immers zelden de volledige opslagcapaciteit.

Bij Van Noort betaalt u alleen voor de werkelijk gebruikte ruimte voor de duur van de overeenkomst. Voor palletopslag geldt een tarief per pallet, per dag. Zo betaalt u nooit voor opslag die u niet gebruikt.

Bijzondere palletafmetingen

Wilt u pallets opslaan met afwijkende maten? Dat is geen punt. Ook grotere pallets, bijvoorbeeld met een afwijkende lengtemaat, kunnen wij voor u opslaan.

Centrale ligging

Ons terrein in Waddinxveen is centraal gelegen tussen Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Een uitstekende plek waarvandaan u uw goederen door heel het land, of daar buiten, kunt transporteren.

Onze locatie ligt nabij de snelwegen A12 en A20 en is uitstekend bereikbaar voor vrachtverkeer. De loodsen zijn voorzien van laad- en losdocks en er zijn diverse interne transsportmiddelen aanwezig voor efficiënte doorvoer, opslag, inslag en uitslag.

Machine-opslag

Machine-opslag op maat

Machines zijn er in alle soorten en maten, dit vraagt om een gepaste aanpak. Bij Van Noort kunnen we een breed scala aan machines vervoeren en opslaan. Denk aan:

  • Grote installaties of constructies tot 25 ton

Machines en installaties kunnen bij ons inpandig worden opgeslagen, maar ook op ons omheinde buitenterrein. Voor lichte machines zoals printers hebben we speciale bokken waarmee we de machine veilig op een pallet in een stelling kunnen opslaan.

Onze opslagloodsen zijn beveiligd en verwarmd. Hier zijn uw goederen goed beschermd tegen inbraak, brand, vocht, ongedierte en temperatuurverschillen.

Flexibele opslag van machines

Heeft u een fluctuerende voorraad van goederen? Dan is het meestal niet rendabel om zelf een opslaglocatie te huren, aangezien u dan vrijwel nooit de volledige capaciteit benut. Wanneer u uw machines opslaat in onze opslagloodsen, betaalt u alleen voor de opslag die u ook echt gebruikt.

Tussenstation van leverancier tot eindgebruiker

Het inkopen, vervoeren, opslaan en afleveren van machines brengt de nodige logistieke uitdagingen met zich mee. Zeker wanneer u machines importeert uit het buitenland. Internationale vervoerders kunnen geen exacte aflevertijd garanderen en hebben niet altijd het materieel om de machine bij uw klant op de juiste plek te krijgen.

Door uw machines bij Van Noort te laten afleveren, bent u van deze logistieke zorg af. Uw leverancier kan de machine bij ons afleveren en wij slaan deze veilig voor u op. Vervolgens kunnen wij de machine op een gewenst tijdstip afleveren bij u of uw klant. En is hier speciaal materieel voor nodig zoals een kooiaap? Dan is dat natuurlijk geen probleem.

Werkzaamheden plegen op onze locatie

Naast het opslaan van uw machines, is het ook mogelijk om werkzaamheden te verrichten bij ons op locatie. Desgewenst kunnen we ruimte vrijmaken waar u of uw monteurs kunnen werken.

In het geval van zware machines zijn de nodige faciliteiten altijd binnen handbereik. Zo beschikken we over een inpandige bovenloopkraan met een overspanning van 22 meter, die gewichten tot 25 ton aan kan. Daarnaast zijn hulpmiddelen zoals een heftruck natuurlijk ook beschikbaar.

Ons team kan u waar nodig ondersteuning bieden. Al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd en onze kraanmachinisten beschikken over vakdiploma’s zoals het TCVT-certificaat met hijsfunctie.

Inboedelopslag

Tijdelijke opslag van uw inboedel

Is uw huidige woning al verkocht maar kunt u nog niet intrekken op uw nieuwe adres? Of gaat u bijvoorbeeld uw bedrijfspand of huis verbouwen? Wij helpen u graag de tijd te overbruggen met tijdelijke opslag van uw inboedel.

Met een inboedelcontainer komen we bij u voorrijden en laden we de goederen die u tijdelijk wilt opslaan in. De container plaatsen we vervolgens veilig in een van onze opslagruimtes, totdat u deze weer nodig hebt.

Uw inboedel staat de gehele periode in dezelfde container in onze beveiligde, geconditioneerde opslagloods. Hier zijn uw goederen goed beschermd tegen inbraak, brand, ongedierte en vocht. De kans op schade is dan ook nihil.  

Langdurige inboedelopslag

Wilt u uw inboedel voor langere tijd opslaan? Bijvoorbeeld omdat u of een van uw medewerkers naar het buitenland gaat. Of omdat u verhuist naar een kleinere locatie en u meubels over hebt die u (nog) niet weg wilt doen. Dan kunnen we uw inboedel voor langere tijd opslaan. Veilig en flexibel.

Mocht u tussentijds iets van uw inboedel willen ophalen, dan zetten we de container voor u klaar zodat u gemakkelijk uw spullen kunt pakken.

Inboedel zelf opslaan: Self-storage

Heeft u extra opbergruimte nodig maar is een volledige container wellicht wat veel? Dan is self-storage iets voor u. Met self-storage kunt u uw goederen zelf in een van onze kleinere containerboxen plaatsen bij ons in Waddinxveen. Er zijn al opbergboxen beschikbaar vanaf 10 kubieke meter. En heeft u iets nodig uit de self-storage? Dan kunt u tijdens werktijden altijd bij ons terecht.

Archiefopslag

Archiefopslag op maat

Van losse ordners tot grote bouwtekeningen en van een paar dozen tot kilometers aan archief. Wat de samenstelling en omvang van uw archief ook is, wij zorgen ervoor dat deze een passende plek krijgt in onze opslag.

Besteed uw archiefopslag uit aan Van Noort en:

  • Bespaar ruimte op uw eigen locatie
  • Profiteer van onze veilige opslag met bescherming tegen inbraak, brand, vocht en meer
  • Bespaar tijd: wij kunnen ook het inpakken, transport, beheer, en vernietiging voor u verzorgen

Voor de opslag van archief maken wij in onze loodsen gebruik van archiefcontainers. Deze containers kunnen wij op maat voor u inrichten. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij bijvoorbeeld stellingkasten neerzetten.

Wilt u uw archief inzien? Dan zorgen wij ervoor dat de opgevraagde archiefdozen op de gewenste tijd en datum voor u klaar staan. U kunt deze dan bij ons komen ophalen, maar onze eigen bezorgdienst kan deze ook bij u afleveren.

Statisch archief

Hoeft u uw archief niet in te zien, maar wilt u deze toch opslaan (bijvoorbeeld vanwege een wettelijk bewaartermijn)? Ook uw statisch archief kunnen wij voor u opslaan. Dit doen wij door het archief op pallets te verpakken en in ons stellingmagazijn weg te zetten.

Archiefvernietiging

Wanneer het (wettelijke) bewaartermijn van uw archief is verstreken, kunnen wij deze voor u op correcte wijze laten vernietigen. Samen met een partner verzorgen wij archiefvernietiging van de door u geselecteerde dozen, met of zonder Certificaat van Vernietiging. Heeft u zelf al een partij voor het vernietigen van uw archief? Geen punt. Zij kunnen op afspraak bij ons langskomen.

Privacy & Veiligheid

Uw archief is bij Van Noort in goede handen. Uw (vertrouwelijke) bedrijfsgegevens worden met zorg, en volgens AVG-richtlijnen, behandeld. Bovendien voldoen onze opslagruimtes aan alle eisen. Zo is uw archief goed beschermd tegen inbraak, brand, vocht, temperatuurverschillen en ongedierte.