Van Noort gaat voor 100% groen

Van Noort Bedrijven B.V. heeft onlangs drie nieuwe elektrische meeneemheftrucks in gebruik genomen. De machines zijn door #Quickstra Culemborg op de locatie in Waddinxveen afgeleverd samen met een heerlijke slagroomtaart om het feest compleet te maken.

De keuze voor elektrische Moffets was een logische stap voor ons omdat een groot deel van ons werk zich afspeelt in de winkelstraten van Nederland en België. Op het moment dat een supermarkt wordt verbouwd, is er veel extra (geluids-)overlast voor omwonenden en met de aanschaf van deze machines wordt de geluidsoverlast voor het grootste deel gereduceerd. 

Alle 16 in gebruik zijnde meeneemheftrucks bij Van Noort, zijn van het merk Moffet. De uitwisselbaarheid en de éénheid zijn belangrijke redenen om weer voor het merk Moffet te kiezen. De wens is om voor 100% groen te gaan, alle meeneemheftrucks die de komende jaren worden vervangen, worden dan ook elektrisch. Belangrijk is dat je met de elektrische machine hetzelfde kan doen als met een diesel variant.

Voor een uniforme uitstraling is er voor de gekozen de rode machines te behouden en alleen de achterdeuren van de “groene” reclame te voorzien o.v.v. Van Noort gaat voor 100% groen! Deze uitstraling is ook zichtbaar op andere elektrische voertuigen binnen van Noort.