Soort dienst: Transport

Retailtransport

Transport van koel- en versmeubels

Een koelvitrine of diepvriezer in uw winkel? Deze zou zomaar door ons geplaatst kunnen zijn. Van Noort heeft jarenlange ervaring in het laden, vervoeren en lossen van koel- en versmeubels voor de (food)retail. En hierbij gaan we verder dan de voordeur.

We helpen u graag bij het inhuizen en plaatsen van uw koelmeubel, constructie of installatie. Onze medewerkers kunnen u ondersteunen bij licht installatiewerk zoals waterpasstellen, boren en bevestigen van de installatie aan de muur of grond, maar ook het leveren en plaatsen van een koelsysteem op het dak van uw bedrijfspand.  

Lastig bereikbare loslocatie? Van Noort denkt met u mee

Ook wanneer uw goederen moeten worden afgeleverd op een lastig bereikbare locatie, zijn we u graag van dienst. Denk aan het afleveren van goederen op het dak of op een (binnen-)locatie waar de vrachtwagen niet kan komen. Hiervoor kunnen we ons specialistisch materieel inzetten, zoals een vrachtwagen met autolaadkraan.

Tijdelijke opslag nodig?

Zijn uw nieuwe installaties al geproduceerd, maar is uw locatie nog niet gereed? Of loopt uw verbouwing uit waardoor uw constructies nog niet direct naar de winkel kunnen worden gebracht? Dan kunnen we uw goederen eerst onderbrengen in onze opslag. Ook wanneer deze vragen om specifieke omstandigheden, zoals bij het opslaan van machines.

Oude constructies en installaties direct retour

Moet de oude koelinstallatie eerst nog uit de winkel? Geen probleem. Wanneer we uw goederen komen afleveren, kunnen we direct uw oude constructie of installatie retour nemen. Onze medewerkers helpen u graag bij het uithuizen van deze goederen, binnen de grenzen van hun bevoegdheid. Technisch installatiewerk valt hier niet onder. Deïnstallatie dient u dus zelf te regelen.

Kwaliteit & Veiligheid

We werken continu aan de waarborging van kwaliteit en veiligheid. Zowel voor onze mensen en materieel als de situatie tijdens het werk. Onze kraanmachinisten, ofwel autolaadkraanchauffeurs, beschikken over vakdiploma’s zoals het TCVT-certificaat met hijsfunctie. Daarbij worden al onze hijsmiddelen en voertuigen goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd en zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Rijplatentransport

Tijdelijke rijbaan op locatie: in één keer geregeld

U hoeft maar één partij in te schakelen voor het vervoeren en leggen van uw tijdelijke rijbaan. Met onze rijplatenwagens leggen we de rijplaten en/of schotten uit, en rijden vervolgens over onze eigen weg. Het is dus niet nodig om ander materieel te regelen, zoals een kraan of heftruck. Nadat we de omvang van uw project hebben geïnventariseerd, geven we een vaste prijs af. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent en komt u niet voor financiële verrassingen te staan.

Dankzij onze jarenlange samenwerking met Lekkerkerker Rotterdam, kunnen wij snel schakelen om u te voorzien van het juiste materieel op de juiste plek. Kortom, zodra duidelijk is hoeveel rijplaten en/of draglineschotten er nodig zijn voor uw project, kunnen wij deze voor u meenemen. Zelfs wanneer u een grote hoeveelheid rijplaten nodig hebt op korte termijn. Beschikt u over eigen rijplaten? Dan kunnen we deze natuurlijk ook voor u vervoeren en plaatsen.

Grote, complexe of urgente projecten? Geen probleem

Heeft u op korte termijn een grote hoeveelheid rijplaten nodig voor uw project? Of brengt uw situatie de nodige uitdagingen met zich mee? Geen zorgen, wij adviseren u hier graag in.

Bij grote, complexe of urgente projecten komt een van onze projectleiders bij u op locatie kijken. Zo kunnen we met u meedenken over de beste oplossing voor uw specifieke situatie. We maken een inschatting van het materieel dat u nodig heeft en kijken hoe we bijvoorbeeld geluidsoverlast of oponthoud van verkeer kunnen beperken. Gezamenlijk maken we dan een plan van aanpak. Hiermee zorgen we voor snelheid in de uitvoering en worden onnodige kosten voorkomen.           

Specialistisch materieel

Wij beschikken over verschillende vrachtwagens die specifiek gemaakt zijn voor het vervoeren en leggen van rijplaten en draglineschotten. Sterker nog, Van Noort was in 1984 als eerste in Nederland in het bezit van een rijplatenwagen. Inmiddels beschikken we over rijplatenwagens van verschillende formaten. Zo kunnen we ons aanpassen op uw specifieke situatie, bijvoorbeeld door een kleinere wagen in te zetten in een woonwijk om oponthoud te beperken.

Kwaliteit & Veiligheid

Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid is bij Van Noort een continu proces. Dit doen we zowel voor onze mensen en materieel als de situatie tijdens het werk. Onze ervaren chauffeurs beschikken over de benodigde opleidingen, waaronder ladingzekering. Onze hijsmiddelen en voertuigen worden goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat zij beschikken over kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu op de bouw- of werkplaats. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Kooiaaptransport

Kooiaap: direct een heftruck op locatie

Wanneer een heftruck nodig is voor het laden en lossen van uw goederen, biedt kooiaaptransport uitkomst. Zo hoeft u op locatie niet te wachten op verschillende partijen om uw goederen op de juiste plek te krijgen. De meeneemheftruck wordt achterop de vrachtwagen bevestigd. Deze neemt dus geen waardevolle laadruimte in beslag. Binnen één minuut is de kooiaap klaar voor gebruik.

Laden en lossen op maat

Het eerste en het laatste stuk van het vervoerstraject brengt soms de nodige uitdagingen met zich mee. Zeker wanneer de vrachtwagen niet kan komen op de plek waar er moeten worden geladen of gelost. Met een meeneemheftruck kan uw vracht dan worden vervoerd van de opslag naar de vrachtwagen of van de vrachtwagen naar de loslocatie.

Bij kooiaaptransport kan er bovendien worden geladen en gelost via de zijkant van de vrachtwagen. Hier kunnen de goederen door een grotere opening dan wanneer dit via de achterkant van de vrachtwagen gebeurt. Lange goederen of met een afwijkende afmeting kunnen zo eenvoudiger worden uitgeladen.

Wendbaarheid & Flexibiliteit

Wanneer u op locatie niet zelf beschikt over een heftruck, lossen we dit voor u op met kooiaaptransport. De meeneemheftruck is lichter en wendbaarder dan een standaard heftruck. Waar een standaard heftruck alleen voorwaarts en achterwaarts kan bewegen, kan de kooiaap zijn wielen onder zichzelf draaien. Hierdoor heeft de kooiaap een zeer kleine draaicirkel en is het vaak toch mogelijk om goederen met afwijkende maten naar lastig begaanbare locaties te vervoeren.

Zelfs wanneer de omstandigheden niet ideaal zijn, biedt de kooiaap uitkomst. Denk aan het rijden over onverharde ondergrond op een retail door smalle straten of het lossen op een binnen locatie met relatief smalle ingang.

Kwaliteit & Veiligheid

We werken continu aan de waarborging van kwaliteit en veiligheid. Zowel voor onze mensen en materieel als de situatie tijdens het werk. Onze ervaren chauffeurs beschikken over de benodigde opleidingen, waaronder ladingzekering. Onze hijsmiddelen en voertuigen worden goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat zij beschikken over kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu op de bouw- of werkplaats. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Bouwtransport

Logistieke ontzorging, één partner

Planning en organisatie van een bouwproject brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Het verloop van het project is vaak afhankelijk van veel verschillende partijen. Wij ontzorgen u graag door invulling te geven aan uw logistieke vraagstuk(ken). Zo hoeft u voor het laden, transporteren en lossen van uw goederen maar met één partij te schakelen: Van Noort.

We kunnen u van dienst zijn met uiteenlopende activiteiten. Denk aan het inhuizen van goederen, bijvoorbeeld met gebruik van onze autolaadkranen, steigermaterialen klaarmaken voor transport, of het retour nemen van goederen.

Eén voertuig, geen minimum starttarief

Waar mogelijk laden, vervoeren en lossen we met hetzelfde voertuig. We komen op tijd en voeren de werkzaamheden veilig en volgens afspraak uit. Zo heeft u op de loslocatie geen oponthoud door voertuigen van verschillende partijen die op elkaar staan te wachten. Bovendien rekenen we voor onze werkzaamheden geen minimum starttarief.

Rijplatentransport

Verharding, versteviging of bescherming van de ondergrond? Of u nu een tijdelijke rijbaan over een zandvlakte nodig hebt of uw straat- of leidingwerk wilt beschermen. Met rijplaten en/of draglineschotten zorgen we ervoor dat voertuigen zich eenvoudig kunnen verplaatsen en u geen onnodige schade leidt.

Wij beschikken over vrachtwagens die specifiek gemaakt zijn voor het vervoeren en leggen van rijplaten. In samenwerking met Lekkerkerker Rotterdam leveren we het juiste materieel op de juiste plek. Beschikt u over eigen rijplaten? Dan kunnen we deze natuurlijk ook voor u vervoeren en plaatsen.

Kwaliteit & Veiligheid

Kwaliteit en veiligheid is niet alleen belangrijk in de bouw, ook bij Van Noort is het waarborgen van kwaliteit en veiligheid een continu proces. Dit geldt voor onze mensen, ons materieel en de situatie tijdens het werk. Onze ervaren chauffeurs beschikken over de benodigde opleidingen, waaronder ladingzekering. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat zij beschikken over kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu op de bouw- of werkplaats.

Onze kraanmachinisten, ofwel autolaadkraanchauffeurs, beschikken over vakdiploma’s zoals het TCVT-certificaat met hijsfunctie. En ook onze hijsmiddelen en voertuigen worden goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Infratechniek

Minimaal oponthoud en overlast

U wilt dat een project zo min mogelijk overlast en verkeersoponthoud veroorzaakt. Dat begrijpen we. Flexibiliteit van uw partners en leveranciers is hierin essentieel. We adviseren u graag over een goede aanpak voor uw situatie en kunnen u ook ’s nachts of in het weekend ondersteunen bij uw werkzaamheden.

Specialistisch materieel

Vraagt uw project om het op hoogte plaatsen van uw installaties? Hier lenen onze autolaadkranen zich uitstekend voor. Verkeersoponthoud is minimaal dankzij de compacte opstelplaats van de autolaadkraan.

Wilt u lantaarnpalen laten vervoeren en plaatsen? We beschikken over vrachtwagens die hier speciaal voor zijn ingericht. Deze kunnen niet alleen lantaarnpalen tot 25 meter lang vervoeren, maar zijn ook voorzien van een grondboor. Zo kunnen we met één voertuig niet alleen het transport verzorgen, maar ook direct een mastgat boren voor het plaatsen van de lantaarnpaal. 

Kwaliteit & Veiligheid

Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid is bij Van Noort een continu proces. Dit doen we zowel voor onze mensen en materieel als de situatie tijdens het werk. Onze ervaren chauffeurs beschikken over de benodigde opleidingen, waaronder ladingzekering. Onze kraanmachinisten, ofwel autolaadkraanchauffeurs, beschikken over vakdiploma’s zoals het TCVT-certificaat met hijsfunctie. Daarbij worden al onze hijsmiddelen en voertuigen goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd en zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Constructies & installaties

Verticaal transport van constructies & installaties

Uw constructie of installatie op hoogte laten afleveren? Dat kan in veel gevallen met de inzet van een autolaadkraan. Denk aan het afleveren van een dakkapel voor een woning of een koelsysteem op het dak van een bedrijfspand.

Uitzonderlijk vervoer 

Is uw constructie of installatie groter dan 16,5 meter lang, 2,55 meter breed of 4 meter hoog? Dan is er sprake van uitzonderlijk vervoer en is een hoogte-, breedte- en/of lengteontheffing nodig. Bij Van Noort zijn wij gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer en beschikken we over een doorlopende ontheffing voor afwijkende maten. Hierdoor kunnen we constructies en installaties vervoeren tot 25 meter lang, 3,5 meter breed en 4,25 meter hoog. 

Kwaliteit & Veiligheid

We werken continu aan de waarborging van kwaliteit en veiligheid. Zowel voor onze mensen en materieel als de situatie tijdens het werk. Onze ervaren chauffeurs beschikken over de benodigde opleidingen, waaronder ladingzekering. Al onze hijsmiddelen en voertuigen worden goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat zij beschikken over kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu op de bouw- of werkplaats. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.

Autolaadkraan

Vrachtwagen en kraan in één

Onze autolaadkranen hebben een bereik tot wel 35 meter, waarmee goederen zelfs op de achtste verdieping kunnen worden afgeleverd. Een autolaadkraan is in feite een vrachtwagen en kraan in één. Hierdoor hoeft u op locatie niet te wachten op verschillende partijen, zoals de vervoerder en het kraanbedrijf, om uw goederen op de juiste plek te krijgen en heeft u maar één voertuig nodig.

De lange mast van de autolaadkraan, een jib genoemd, werkt praktischer dan die van veel andere kranen. Dit maakt dat we met een autolaadkraan op lastig bereikbare plekken kunnen komen. Denk aan hijswerk op een binnen locatie, onder een balustrade of door een opening in een muur of dak.

Kwaliteit & Veiligheid

Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid is bij Van Noort een continu proces. Dit doen we zowel voor onze mensen en materieel als de situatie tijdens het werk. Onze kraanmachinisten, ofwel autolaadkraanchauffeurs, beschikken over vakdiploma’s zoals het TCVT-certificaat met hijsfunctie. Al onze hijsmiddelen en voertuigen worden goed onderhouden, gecontroleerd en tijdig gekeurd. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat zij beschikken over kennis op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu op de bouw- of werkplaats. Meer weten? Bekijk hier onze certificeringen.